Ads 468x60px

Labels

Thursday, December 31, 2009

- Tahun Baru Menjelma lagi ....

Esok tahun baru menjelma kembali ...  bermakna sudah 3 tahun Chik Na menjadi suri rumah tangga sepenuh masa. Banyak kenangan manis yang Chik Na lalui sepanjang tahun 2009 ni dan Al-hamdulillah tiada kenangan duka yang Chik Na lalui tahun 2009 nih... tapi banyak lagi azam tahun 2009 yang belum Chik Na langsaikan... tapi tak pe Chik akan berusaha menunaikan azam tahun 2009 di tahun 2010 pula.

Faiz dan Sufia pun da balik sini tengahari tadi ngan Ashu... Gembiranya hati Chik Na dapat menatap anak-anak kesayangan Chik Na tu. Dari LCCT  kami terus ke Alamanda untuk lunch. Masuk je dalam kete macam macam Faiz dan Sufia bercerita...sampai gaduh gaduh sebab nak berebut nak cerita ngan mama dulu..



Singgah kat jualan MPH di center court Alamanda. Tak beli ape pun..Faiz sekadar cari buku komik Ben-10 siri 10 tapi tak de pulak. Lagipun sepanjang depa balik KB, Chik Na da belikan buku Ben10 siri  8 dan 9... so baca je dulu yg Chik Na dah beli.  So rasanya ni la cerita terakhir , Moment in My Life untuk tahun 2009. Jumpa lagi di tahun 2010...

Dikesempatan ini, Chik Na nak mengucapkan Selamat Menyambut Tahun baru 2010 kepada rakan blogger yg singgah blog Chik Na.

5 comments:

iNa said...

HAppy New Year Chik Na...

rosma said...

slmt tahun baru 2010 utk chik na sekeluarga...hope happy2 time cut nih..he3

Ibuhani said...

Slmt tahun baru jugak pd Chik Na n family jugak :)

Nadiah Sidek said...

slmt thn baru juga. smg thn baru ni menjadikn kita lebih baik dpd thn2 sblmnya :)

Lady of Leisure said...

happy new year chik na...
hope u enjoy 2010 in comfort..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates