Ads 468x60px

Labels

Friday, January 1, 2010

- Our Breakfast Today...

Pagi ni mood Chik Na rajin sket...Chik Na masak nasi lemak bersama sambal ikan bilis & sambal sotong...Sebenarnya ade sebab... adik bongsu Chik Na, Ashu bawa balik best fren dia tidur kat umah semalam...biasanya kami breakfast simple-simple je...cornflake or kokokrunch or roti je tapi memandangkan ade tetamu Chik Na masak le nasi lemak tu ...



Sufia makan sampai tambah 2 kali, cuma Faiz je makan tak tambah... dia ni susah sikit bab-bab makan nasik nih...kena paksa. Faiz buat alasan tak mo makan sebab nasi lemak mama hari ni takde kacang goreng.... itu je reasonnya...

10 comments:

Lady of Leisure said...

wah breakfast di tahun baru gitu hehe...
sedapnya nasi lemak tu...

LiAnA said...

sedapnya nasi lemak homemade.. minum lak dgn nescafe..perghhhh

Nida said...

Sedapnya nampak sambal tu.. ikan bilisnya pun nampak rangup.. semualah nampak sedap... (kalaU Nida pulak tak suka ada kacang...)

Chik Na said...

lady: he he he sila lad lady

Chik Na said...

Liana: memang minum ngan nescafe panas ... hmmm... terbau bau-aroma nescafe gold chik na :-)

Chik Na said...

NIda: sebenarnya sambal sotong tu left-over masa kenduri cousin dulu..balik kenduri chik Na terus masuk freezer.. Salah satu sebab masak nasik lemak hari ni sebab nak habiskan sambal sotong tu la :-)

Ibuhani said...

cam best jer nasi lemak tu.....k.ani pun lama x buat nasi lemak. Slalunya kalau kat umah masak nasi lemak kita org makan sampai mlm....

Chik Na said...

ibuhani: sama la ibu hani..patutnya makan sampai mlm..tapi hari ni makan sampai petang je...

E-na Zarina said...

Nak jugaaaa! Hepy new year!

Hamizah said...

suka sgt nasi lemak..tp kena control skit badan ni cam dipam-pam dah ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates