Ads 468x60px

Labels

Wednesday, January 20, 2010

- Mood tak menjelma lagi

Sejak balik dari Syria nih, mood nak buat N3 pasal Damascus belum kunjung tiba lagi. Bukannya ape, Chik Na masih lum dapat adjust time diffrence between masa kat Damascus ngan masa Msia lagi. Selalunya bila travel overseas tak la teruk macam ni.. dua hari dah back to normal. Maybe sebab usia pun da makin meningkat kut ... ataupun masa dok Damascus hari tu Chik Na betul-betul berehat dan banyak tido kut al-maklumlah cuaca agak sejuk :-). Asyik berstokin dan berselimut je, buat mata Chik Na asyik layu.

Dok sana hari tu Chik Na tak buat ape pun.  Siang hari, bila En. Zaidi pergi kerja... Chik Na cuma tengok cable TV dan baca novel novel yg Chik Na tak sempat na baca kat rumah. Nak mengemas rumah sewa En. Zaidi bukannya bersepah pun. Cuma bila belah petang jap je Chik Na mula masak simple-simple tuk kami berdua. Kadang tak masak pun sebab En. Zaidi akan belikan makanan.

Lagi satu sejak balik  ni Chik Na cbuk dengan rutin harian Chik Na. Uruskan anak-anak dan kemas rumah yang agak bersepak dan berabuk nih. Mata Chik Na ni tak larat tengok bila rumah tak teratur. Tengoklah sehari dua lagi, insyaallah nanti Chik Na buat N3 pasal Damascus....tungggggggggu.

13 comments:

kakcikseroja said...

Salam Chik Na..

ok.. akan ku tungguuuu...:) (sambil nyanyi2 ikut rentak lagu apa entah!)

Ibuhani said...

Salam Chik Na.....masih pening2 lalatlah tu.....x per kita org tunggu :)

azi said...

a'a la kitarang tunggu je cerita damascus....pening2 lalat nak adjust masa takper..tp kalau pening2 lalat nak buleh no 3 pun ok gak..hahhaha..aku gurau jer mas....:)

alyyani said...

setel kan kemas rumah baru cerita2 ye :)

LiAnA said...

takpe.. take ur time.. dah ok baru citer.. take care ;D

Nida said...

Rehatlah... body clock dah lari tu..kasi ia seimbang dulu

Shida said...

tak per chik na..rehat2 dulu..kami setia menunggu cerita2 terbaru dari chik na..

Lady of Leisure said...

takpe chikna kami setia menanti entry pasal damascus darik chik na.. baru balik obesi slalu mcm ni la kan, mesti jetlag...
cikna rest dulu k..

Nadiah Sidek said...

takpe..takpe..kami akan tunggu ;)

rosma said...

xpe chik na..rehat2 dulu..mmg penat lau jln jauh2 ni..mood pun xkan stabil secara tetiba..nanti dh ok sume n mood is back..publish la n3 cuT ek..

hajarus said...

takpe take ur time... t dah rase ok sambung yer...

siti murni ishak said...

selamat kembali chik na...ambik masa bertenang dulu. dah ok & back to normal nanti..jgn lupa update ya. x sabar nak dgr crita dr bumi syria..:-)

eynda said...

Eynda tungguuuuuu.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates