Ads 468x60px

Labels

Friday, January 1, 2010

- Dinner at KFC Petronas Equine Park

Malam ni Faiz & Sufia beria-ia nak makan KFC. Lama dah tak pergi KFC nih...sebab nak dietkan Sufia..cuma sekali sekali jek p makan KFC or Mc D kegemaran anak-anak. Chik Na rasa bukannya depa nak makan sangat KFC or McD tu....cuma nak mainannya je sebab tiap kali p mesti nak buddy meal or happy meal jek.



Buddy meal hari ni mainannya dapat jigsaw puzzle.





Da balik rumah sibuk nak buat puzzle yang dapat dari KFC.


Bekerjasama siapkan jigsaw puzzle ... mula-mula buat yang abang dulu

Pastu siapkan adik punya lak ...

7 comments:

Nida said...

Salam Chik Na..

Amboi.. sedapnya, sampai meleleh air liur saya kat sini,..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..baru hadiahkan puzzle tu kat adek sy baru2 niw..budak2 mmG suka la main..

zarin said...

lamanya tk makan kfc...eh ada puzzle pulak ye?

siti murni ishak said...

tiba2 teringin pulak nk makan kfc...tgk mashed potato tu yg tk tahan...huhu

Lady of Leisure said...

sedapnya kfc... suka jelly ice cream situ..

Ibuhani said...

dua beradik tu nampak enjoy sgt buat puzzle tu :)

alyyani said...

alya mmg da jemu sgt dgn kfc. tp husband mmg suka sgt. sampai satu tahap skang ni mmg takleh masuk dgn kfc. ada depan mata pun jamah mashed potato dgn colesslow je.

p/s : k.mas, deoan rumah alya je kfc tuh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates