Ads 468x60px

Labels

Saturday, March 12, 2011

- Sharp Warehouse

Pagi tadi Chik Na berjaya pujuk en.suami pergi ke Sharp Warehouse Sale di Shah Alam. Thanks to Shidah sebab war-warkan kat blogger lain pasal warehouse nih. Barang kat warehouse ni harganya memang berbaloi-baloi. Fridge 2 pintu side by-side around 700liter harga nya RM 4.5k compare tu harga kat kedai yg around RM 6k.

Masa Chik Na tiba kat sana baru pukul 11am tapi banyak jugak barang yang dah habis. Plan nak beli oven tapi oven yang Chik Na nak tu tak dijual masa warehouse sale hari ni. 

Blender yang sangat comel ni Chik Na beli untuk anak buah yang baru kawin. Features: Glass Jar 1500ml, Stainless steel Body, Stainless Steel Blade, Ice Crushing Ability, Safety Lock. Harganya RM 110. Kalau ikutkan nak aje beli satu untuk diri sendiri tapi memandangkan kat rumah ni dah ada  blender, hand blender dan mini blender, so cepat-cepat padamkan hasrat hati :)
Blender EM 1172-G
Periuk nasi ni Chik Na beli buat mama Chik Na. Periuk besar ni bercapacity 7 liter dan boleh masak 5kg  atau 38 cawan beras at one time. Sangat sesuai untuk my mum yang suka buat kenduri tahlil or makan-makan di rumah. Lagipun mama selalu dapat tempahan nasi kerabu dari jiran-jiran. Worth buying, harganya cuma RM 220.
Periuk Nasi KSH 77-T

14 comments:

Hamizah said...

bestnya,chik na..
cwgan kat klate or tganu x ko?
kot2 blk nanti bulih survey brg2 c2..

alyyani said...

ala kak, kat mana ni kak. 1 day je ke kak? tp periuk nasi tu mmg berbaloi sgt beli. sesuai utk mak2 kita kan yg suka buat makan2 :)

Sizuka said...

Waaa ChikNa, borong sakan. I tak sempat nak pegi sebab memang busy hari ni :D

zarin said...

wahhhh! bestnyaaaa... i nk pegi tp badan pulak tk larat mcm nk demam..sudahnya melepek je kat rumah

Chik Na said...

hamizah: Setau Chik Na takde kilang sharp kat KB or KT, SHARP buat warehouse sale ni kat kilangnya.

Chik Na said...

alya: sehari je kat kilang Sharp shah alam

Chik Na said...

Sizuka: Nasib baik masa Chik Na sampai da banyak item yang dah habis, kalu tak sure beli banyak lagi :D

Chik Na said...

Zarin: tadi chik na nampak ramai yang borong TV LCD n LED yang 40 inci .. tapi masa chik na sampai TV tu dah abis

Lady Lavender said...

puas hati kalo dpt periuk besar mcm yg chik na beli...utk yg biasa masak byk2 ok la kaann..saya pun bwk rice cooker & blender dr msia. kat sini mahal :-)

kakcik said...

Sungguh berbaloi harga yang ditawarkan ya Chik Na? :)

kasihredha said...

suke nya tengok blender tu...
murah pulak..

Chik Na said...

Lady Lavender : barang letrik kat european country mahalkan!!!

Chik Na said...

kakcik : memang berbaloi-baloi :D

kasihredha : chik na pun suka, macam blender chef-chef femes :)

kak Erna said...

cik na..periuk tu..makcik baru tengok kat kedai..haraganya 280..lansung tak jadi beli..
kalau la dapat senang kan..
tapi jauh jugak nak kesana tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates