Ads 468x60px

Labels

Wednesday, May 26, 2010

- Alamak tak cukup la plak

Aikkk..baca tajuk mesti u all tertanya apa yg tak cukup tuh... sebenarnya Chik Na tengah jahit manik kat baju kurung pahang Chik Na...kononnya nak pakai masa anak buah kawin nanti. Jahit punya jahit..tak cukup manik pearl la plak.. yg geramnya tak cukup sikit je lagi ..nak dalam 12 ke 14 biji je. Yg buat Chik Na pening..takut bila cari kat kedai nanti dah takde lak manik can gitu dah...sebab yg Chik Na jahit kat baju tu lebihan dari project yang lepas lepas.

Tengok!!!! sikit je lagi kan...
Manik pearl ni la yg buat Chik Na susah hati nih.. harapnya ade la kat kedai yg selalu Chik Na beli tu..kalau tak jenuh nak kena redah KL plak...
Close-up jahitan manik kat hujung lengan baju Chik Na..sebenarnya baju raya tahun lepas..tambah manik je ;-)
hu hu hu ...baru sebelah tangan je siap.. silap-silap kena pilih baju lain untuk kenduri nanti..

15 comments:

kakcikseroja said...

Insya Allah, ada nanti manik tu.. jangan susah-susah hati. :)

zarin said...

jgn risau..mesti ada manik tu..eh, cantikla chik na buat..tlg buat utk i sklai boleh?hikhik

Chik Na said...

kakcikseroja: harap-harapnya adalah manik tu

Chik Na said...

zarin: boleh..no poblem.. ngan syarat u sdiri hantar rumah i..boleh berkenalan secara physical pulak ;-)

baby berry said...

uish..cantek lak tgk..kemas je nmpk.

kak mas said...

hehehe.. cari jgn tak cari.. rajin k.ina menjahit lg ye. lin mcm dah tutup buku jer bab2 jait menjait ni..

Lady of Leisure said...

cantiknya chik na jahit kemas gitu..

azi said...

Na....sian ko...kalau dekat boleh la ko ambik jer kat umah aku yg color pink tu....ada tu kalau takder kau calling2 kat menara ada toke jual manik, cuba skodeng sini http://zaimanik.fotopages.com

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

salam, cantik sangat

siti murni ishak said...

hope manik yg chik na cari tu ada...chik na...ajar la nak jahit manik tu...ni klu amik upah jahit manik dah lumayan income tau..

alyyani said...

alamak, terstuck kat situ la pulak kak. harap dpt yg sama la kan. susah gak kalau nak cari kalau takde yg sama. tp cantk dn kemas jahitan kak mas. :)

hajarus said...

Insyaallah harap2 ade la manik tu yer Cik Na... ;d

Nida said...

Pandainya Chik Na... Nanti bolehlah Nida tempah darin Chik Na ek... upah murah2 je tau..hahah

Ibuhani said...

mcm azi/chik la jugak.... yg pandai jahit manik ....rasenya nak cuba baliklah jahit manik ni cam awak berdua.....try dulu yg simple jer :)

eynda said...

rajin chik na jahit sendiri :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates