Ads 468x60px

Labels

Tuesday, May 25, 2010

- Gorgeous Blogger Award

Dah lama tak update blog ... Chik Na kesibukkan sedikit kerana ada tetamu di rumah. Biasa la bz layan tetamu yg bertandang :-)...dan memandangkan Chik Na masih tak sempat nak buat N3 sendiri maka Chik Na nak tempek award yang Chik Na dapat dari Nadiah .... Bicara Hati. Terima kasih banyak banyak buat Nadiah.


Chik Na nak pas award ni kepada :
  • Zarin :sweet sour and juicy that's me
  • Lady : little parlour
  • eynda L: eynda's diary
  • k.mas : masam manis
  • kakcik seroja
  • Azi : Journey of Life
  • Ibuhani : me and my 3 girls
  • Alya : Mrs Simplicity
  • Lia : Always stay the same
  • Liana : Inilah dunia kita
  • Shida: Gorgeous Mama Diaries
  • Siti Murni: Sisiter's little Dairy
  • Nida: Dibumi Albany
Harapnya u all sumer belum dapat lagi award ni :-) dan kepada yg Chik Na tak tulis nama pun bolek ambik jugak.. bukannya tak ingat tapi dah malas nak taip sebab dah lambnat nak p ambil Sufia kat rumah baby sitter.

7 comments:

Nida said...

Thanks Chik Na... sukanya.. tengah syok kumpul award sekarang ni

Lady of Leisure said...

tq chikna, walau lady penah dapat award ni tapi lady appreciate sangat... :)

IdzaLia said...

Thank's akak.. suka sgt.. nanti lia tempek kat blog ye...

eynda said...

TQ Chik Na...eynda dah dapat award ni ...terharu sebab chik na ingat kat eynda :-)

azi said...

TQ Na...nanti aku tepek award ni yer....:)

alyyani said...

OH ADE TAMU GAK. WONDER GAK MANI GI CHIK NA NI. INGAT GI JUMPA HUSBAND :) TQ KAK, ALYA AMIK YE :)

kakcikseroja said...

Terima kasih Chik Na. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates