Ads 468x60px

Labels

Tuesday, May 4, 2010

- San Francisco Pizza

Hari Ahad petang Chik Na ajak Ashu drivekan Chik Na dan anak-anak ke Bangi... tujuannya nak pergi Ariani beli tudung Tiara kosong...sebab ade sales buy one free one...kat Ariani mabuk dan pening kejap.. tak tahu nak pilih yg mana.. perempuan tetap perempuan.. rambang mata bila dah tengok tudung cantik cantik nih..sampai Ashu sempat p minum dengan kawannya sementara Chik Na pilih tudung ;-)

After Ariani, Chik Na decide nak belanja Ashu dan anak-anak makan kat San Francisco Pizza sempena besday Chik Na semalam..kiranya makan-makan in advanced lah sebab bila hari sekolah tak sempat nak kluar makan plak..


Beef Straganoff ni sedap jugak...

Faiz & Sufia makan seafood pizza..

Suka gambar Sufia peluk Faiz nih... tapi jenuh pujuk sebab Sufia tak mau peluk Faiz depan orang :-)

Sharing is caring... 

After Bangi kami ke IOI Mall plak sebab nak cari jeans untuk Faiz yang kebetulan ade sales brand Poney & renew...Chik Na notice kebanyakkan jeans Faiz da singkat..cepat betul tinggi padahal last shopping jeans dia masa raya haji yg lepas... Beli 4 helai jeans dengan harga RM 82 je. Kebanyakkan baju baju dan seluar kanak-kanak ni dijual dengan harga potongan sehingga 80%

Mentang-mentang awal bulan.. sopping sakan plak  Chik Na ni :-).... 

13 comments:

IdzaLia said...

sedapnya tgk menu2 tu...

kakcikseroja said...

asal ongkosnya ada.. ya.. shopping aja buk... :)

zarin said...

i suka tengok gambar chik na 3 beranak tu...manja je sufia:D
psst, tudung yg i pakai itu hari tu beli kat ariani lah..
eh,btw sampai bila ye buy 1 free 1 ni? i pun kena cari tudung sebab nk pi wedding

Chik Na said...

zarin: kalau tak silap sampai 20 May kut... I tak ingat tapi rasanya 2,3 minggu lagi la..

Lady of Leisure said...

teringin nak pakai tudung ariani jugak... heheh..

azi said...

budak2 cepat besar kan...tak bley beli stok byk2 kat diaorg....hehe..bila la nak pi carik ariani nih..

Chik Na said...

lady: suka tudung pesen skang... sarung je ;-)

Chik Na said...

Azi: bayar RM 60 dapat 2 kalau yg kosong.. RM 100 dapat 2 untuk yg bercorak..

LiAnA said...

uhh ada sale lg ariani yer hihihi... tak bleh masuk kang terjebak lagi ;p

eynda said...

Ariani kat sg petani buy 1 free 1 tu sampai 10 may...tapi tak sempat singgah pun...takut singgah duit habis kikiki....

Adam pun kalau beli jeans memang cepat singkat...yg beli raya tahun lepas sempat pakai 2-3 bulan je...

Nida said...

Suka tengok Sufia.. wajah cerianya membuatkan dirinya tak jemu dipandang.. dan kemanjaannya buat orang pun turut happy tengok telatahnya.. seolah2 macam dekat je dia dengan Nida..hehe (tetiba emosi terlebih sudah)

Ibuhani said...

dah dekat dah ngan office ibuhani tu....hehehe....suka tgk dia org kongsi soup tu :)

alyyani said...

kak mas, saya suka sgt pizza kat sini. sebab ada cili api kot. heheh... kak, sup tu sedap ke ek? rasa lain skit kan? sebab dah biasa makan mushroom soup yg biasa jd tekak tak leh terima lak yg kat situ. aritu kitorg makan kat sini nmpk adnan abu hassan tgh dinner sorg2 kat sini ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates