Ads 468x60px

Labels

Monday, May 3, 2010

- Hari Ulang Tahun kelahiranku

Pejam celik pejam celik...dah bertambah setahun lagi umur Chik Na hari ni. Kata seorang rakan, bila bertambahnya umur kita maka bertambahlah hampir kita kepadaNYA.

Bangun pagi tadi hati Chik Na agak ceria sebab berbelas message ucapan selamat Hari Lahir dari orang-orang yg amat disayangi dan sahabat handai. Dan yang seronoknya mendapat ucapan kucupan hari lahir di pipi dari Faiz. A bit sedih sebab tak tahun ni tak dapat kucupan dari abah Faiz walaupun semalam hubby dah wish awal-awal besday Chik Na..takut termiss katanya. Dan bila buka FB pagi ni pun berbaris ucapan hari lahir dari kaum keluarga dan sahabat handai... betul-betul buat mood Chik Na ceria...cuma tercalar sedikit sebab mood Sufia pula yang tidak ok pagi nih..

Fyi..Chik Na dilahir pada hari Rabu pukul 10.50 pm di rumah tok ayah dan nenek di Jalan Che Su, Kota Bharu bersamaan 19 Rabiul'awal... disambut dengan penuh kegembiraan kerana Chik Na adalah cucu pertama sebelah arwah my father, di tambah pula arwah baba adik beradiknya hanya ada seorang je perempuan...

Hari ni juga Chik Na berkongsi tarikh lahir dengan seorang kawan yg agak rapat semasa di ITM dulu. Kalau dia tak de agenda tengahari ni, boleh la ajak keluar lunch sebab kawan Chik Na ni pun tinggal tak jauh dari sini.

Chik Na amat bersyukur diatas segala limpahan dan kurniaNYA yg membolehkan Chik Na terus bernafas untuk menunaikan tanggongjawab sebagai hambaNYA dan amanah yang diberi oleh Allah swt.

17 comments:

al-lavendari said...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran. semoga diberi kesihatan, di murahkan rezeki, di tetapkan iman dan dijauhkanNya dari segala mara bahaya.

lina said...

Happy birthday Chik Na. semoga tahun ni, memberi lebih kebahagiaan dan keceriaan kepada Cihik Na n family..

Alya said...

selamat hari lahir ,semoga bertambah rezeki....

Ibuhani said...

Selamat Hr lahir Chik Na.....tp kat FB panggil Mas jer....hehehe

Smoga dlm rahmat Allah SWT sentiasa, pjg umur, murah rezeki n happy ngan famili.... :)

Lady of Leisure said...

happy birthday chik naaaaa....!!
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ya...
:)

kakcikseroja said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran Chik Na.. :)

ira_kecik said...

selamat ulangtahun ka na..... semoga berbahagia disamping org2 yg tersayang....

zarin said...

happy birthday ye chik na....semoga berbahagia selalu dan di murahkan rezeki

Shida said...

selamat hari lahir chik na..semoga sihat n ceria disamping keluarga tercinta...

Nadiah Sidek said...

happy birthday chik na! smg diberkati Allah & berbahagia dunia akhirat..

alyyani said...

selamat hari lahir kak! sorry lambat wish. malam baru dpt jalan2. may u have another great year & happy always! best nye anak dah pandai wish bday kt mama dia kan? :)

cik lin said...

hepi bufdy kak ina.. semoga dimurahkan rezeki dan diberkati hendaknya. sorry lmbt wish. baru ada can nk bertenet mlm ni.. :D

ladyLOVESleisure said...

Salam perkenalan Chik Na dan Selamat hari ulangtahun! semoga dimurahkan rezeki, dilimpah bahagia dan dipanjangkan umur :)

Hamizah said...

selamat hari lahir,chik Na..
semoga keberkatan Ilahi mengiringi hidup..

eynda said...

Happy belated birthday Chik Na...eynda doakan yg terbaik utk Chik Na:-)

Chik Na said...

thank u for all wishes and prayers.. amin

faza said...

nice....^_^b

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates