Ads 468x60px

Labels

Saturday, May 1, 2010

- Homedec 2010 KLCC Convention Center

2, 3 hari ni streamyx rumah Chik Na tersangat la slow ... nak update blog or nak ziarah blog kawan-kawan pun tak dapat.. memandangkan ari ni streamyx macam ok sikit..so Chik Na nak share gambar-gambar masa Chik Na p Homedex 2010 kat KLCC Convention Center hari Khamis lepas. Saje je p hari bekerja sebab Chik Na tau kalau pergi weekend alamak nak parking pun susah ...

Suka pergi pameran Homedec nih sebab boleh la dapat idea nak makeover rumah...

Lampu punya section... seronok dok bahagian nih...macam macam lampu yg menarik hati...
Lampu untuk luar rumah or pagar... salah satu lampu kat situ sama macam rumah Chik Na  .. tapi harganya jauh lebih murah kat sini.. padahal baru last month kami beli lampu tu kat Puchong. Masa survey lampu tuh..rasa macam kedai yg kami beli tu dah paling murah compare too kedai kedai lain..;-(

Paip-paip punya section..cantik cantik..harga pun cantik cantik gak :-)

Berangan kalau boleh tukar sliding door macam pintu nih... cantik..dan pintu tu semua boleh move nak buka tengah or tepi or macam macam lagi lah

 
Suka  technology panel suis ni ..boleh move ke sana-ke mari suka suka hati... yg bestnya kalau anak-anak cucuk ngan jari punya selamat... sesuai pasang kat dapur rasanya.

Sebenarnya ade banyak lagi section...bahagian blind dan curtain, landscape, bed & bath dan yg paling Chik Na suka bahagian Interior design.. Tak sempat nak snap gambar sebab running out of time..  dok sana dari kul 1.30 - 5.30 pm pun tak cukup masa.

Masa balik Chik Na stuck kat Jalan Tun Razak...sebab hujan tersangat la lebat. masa tu berdoa agar sempat la sampai rumah by 7pm...nanti Faiz sampai rumah sure melalak kalau mama tak ade kat umah..

8 comments:

Alya said...

sempat tak sampai umah kul 7pm tu?

siti murni ishak said...

best tu chik na...homedec kat penang thn ni pun sy tk sempat pi. sy pun sama...seronok tgk idea deko..

Ibuhani said...

wah! k.ani suka gi tgk decor2 cam tu....sedap jer tgk n berangan2lah lepas tu....hehehe....chik na nak makeover umah ye....nanti share2 ekk... :)

azi said...

mas...stremys slow...ada kerja2 upgrade...seminggu lagi kot..harap bersabar....hehe...best la deco rumah...tp kena buat skt2 budget kureng..hehehhe

Lady of Leisure said...

tensen kan kalau internet buat hal... huhu...

Nida said...

Nida pun suka tengok deco2 yang macam tu... saMBIL dalam hati berkata, bestnya ler hai kalau banyak duit :)

IdzaLia said...

streamyx nape ek tak le 2 3 hri ni kan.. huhu
cantiknya lampu2 tu ye.. bling2

alyyani said...

alamak, saya nak tgk bahagia curtain tuh. hehehe.. takpe2, belum ada rumah sendiri lagi. :) pipe pun dah mcm2 jenis ye? lampu tu lagi la kan. mesti sape yg nak pilih rambang mata

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates