Ads 468x60px

Labels

Wednesday, March 23, 2011

- Sardin Puff

Tiap kali Chik Na buka fridge bahagian beku, mesti ternampak puff segera pastry jenama "Kawan". Dah dekat 2 minggu puff segera tu berada kat situ. Plan asal nak buat apple pie atas permintaan Faiz tapi memandangkan stok apple tak de dlm fridge semalam, so Chik Na decide buat Sardin Puff. 1st time guna puff segera ni. Sungguh senang menggunakan puff ready made nih :)


Sedap bila dimakan panas-panas dan yang paling penting anak-anak n suami suka :)

4 comments:

kakcik said...

Wah.. kalau dapat makan di pagi yang dingin ini, langkah enaknya! :)

kasihredha said...

akak pun hari tu ada buat puff sardin ...guna jenama kawan juga.
senangkan sekarang bila dah ada "kawan".

Chik Na said...

kakcik : bekal anak pagi ni

kasihredha: chik na suka sangat "kawan"

greenZee said...

aiyerrr mak cik..
post2 mak cik pasal makanan
semuanya menggugat iman..
membuatkan mulut yang tertutup tiba2 ternganga dengan luasnya! hihihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates