Ads 468x60px

Labels

Tuesday, March 22, 2011

- Pesta Belon Udara Antarabangsa Putrajaya

Gedebak gedebuk dah 4 hari Chik Na tak berblog rupanya... Biasa la bila anak-anak ada di rumah susah sikit nak berblog, ada je yang guna PC n netbook nih.

Last Sunday Chik Na n famili berkesempatan ke Pesta Belon Udara di Putrajaya... tapi macam tak seronok sangat sebab orang ramai sangat. Tahun lepas Chik Na pergi masa hari bekerja so orang tak la ramai macam last Sunday. Boleh la ambik gambar dekat ngan belon dekat-dekat. Ikut plan memang nak pergi 1st day tu.... dah sampai Putrajaya pun tapi memandangkan hujan dah mula rintik-rintik kami mengambil keputusan balik je. Then next plan, nak pergi pagi Jumaat, tak jadi jugak sebab pagi-pagi lagi mood Sufia tak berapa ok. 

Kalau ikut plan tahun ni nak naik belon udara tu tapi disebabkan orang teramat ramai dan sampai sana plak dah around 6 pm,for sure la takk dapat tiket. Lagipun bila tengok orang ramai sangat dah takde mood nak berpesta belon udara. Tengok-tengok jap je then we decide balik je. Nasib baik anak-anak pun macam malas nak dok situ lama-lama sebab sebelum tu kami dah jalan-jalan kat Alamanda :)

Masa kami sampai tak banyak sangat belon udaranya..dalam 5, 6 biji je

Yang berada di udara pulak jauh dari presint 2, tempat acara berlangsung
orang ramai sangat, nak jalan-pun susah.... DJ siap berpesan supaya jaga wallet n purse, biasa la tempat orang ramai cam ni, ada yang mengambil kesempatan
Faiz sempat berposing berlatar belakangkan belan udara 'kucing"
Ramai yang sibuk ambil photo :)
suasana di Pesta Belon Udara Antarabangsa
Kami terpaksa parking kereta kat Perbadanan Putrajya...lenguh la jugak kaki Chik Na ..
Ramai jugak tengok kawan komen kat FB yang Pesta Belon Udara tahun ni tak berapa meriah sangat, hanya suam-suam kuku :)

6 comments:

Mummy Chubby said...

bestnya! mummy nak gi tap jauh sgt.huhuuuu

kasihredha said...

tak banyak sangat belon nya ye?

Madam Sooyaree said...

Semua kawan-kawan saya pergi, melepas!!!

TeacherAzimah said...

bestnya klu dpt naik hot air ballon ni! tp confirm iman sy taknak naik huhu...

Cikgu Nurin said...

Chik Na...kita pun ada kat sana masa nie..mmg tak meriah pun.dapat makan Penang Char kuey tiow je....

BIONIC WOMEN said...

tahun ni x berkesempatan ler nak gi pesta belon nih...
huhu..

salam kenal cik na

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates