Ads 468x60px

Labels

Friday, March 25, 2011

- Unigate Delux Structural

Tengahari semalam masa  En . Zaidi nak hantar Sufia pergi sekolah, autogate Chik Na tiba-tiba buat hal. Masa En. Zaidi tekan remote control untuk buka gate dari dlm kereta, bunyi motor autogate Chik Na bukan main bising.....woooouuuuuuu....  dan  bunyinya tak berenti-renti. Lepas En. Zaidi pergi, a few time Chik Na buka tutup gate tuh tapi still sama jugak. Tak pernah gate tu buat hal sejak Chik Na pasang lebih kurang setahun yang lalu.

After buka tutup gate tu a few time, last-last bunyi tu senyap tapi bunyi tik tik tik seolah pintu gate sedang terbuka still bunyi kat panel dalam rumah.Tak kisah lah asalkan bunyi ....woooouuuuuuu... yang kuat kat luar senyap buat sementara. Chik Na pun terus call HQ Delux Structural minta technician they all datang check then call En . Zaidi pesan supaya dia tak buka autogate bila balik dari ambik Faiz dari sekolah. Nantikan bunyi lagi ....woooouuuuuuu... yang kuat tuh :)

Yang Chik Na nak cerita ni pasal customer service Delux Structural tu yang Chik Na kira agak efficient. Chik Na call buat report dalam pukul 1 pm dan dalam pukul 2.05pm, the technician arrived kat rumah Chik Na. Bagi Chik Na kira cepat jugak depa datang untuk buat maintenance tuh. Alhamdulillah by 2.45 pm, autogate Chik Na selamat dibaiki :) dan oleh kerana masih dalam tempoh "warranty".. service tersebut adalah percuma. Alhamdulillah selamat duit Chik Na :)

image dari mr google.... Tolong buat iklan kat Delux Srudtural...he hehe

1 comment:

A D I A said...

ingatkan tu rumah n gate cikna tadi :) kebetulan rumah saya pun autogat stuck skit semalam. gate jenis yg sliding tu, sebab ada mende stuck.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates