Ads 468x60px

Labels

Thursday, March 17, 2011

- Fiesta Belon Udara Panas Antarabangsa Putrajaya 2011 : 17 - 20 Mac 2011


Hari ni bermulanya Pesta Belon Udara Antarabangsa Putrajaya yang ke-3. Akan berlangsung sehingga 20 Mac di Menara Alaf Baru Putrajaya.

JOM Kita kesana!!!

ps: Harap kami berkesempatan menaiki belon udara tahun ni :D

15 comments:

kakcik said...

Nanti Chik Na ambil gambar banyak2, ya? Rasanya kakcik tak sempat nak pergi. :)

✿ etiey erywan ✿ said...

harus nih ke sana...

siti murni said...

bestnya chik na.....nak pergi jugak...

Cikgu Nurin said...

Chik Na dah pergi ke..?nak bawak anaklah petang ni...

Yan said...

Traffic teruk tak kalau ada occasion cam ni?

Mummy Chubby said...

pegi chik na jgn x pegi.. :D

Azmiezas said...

tahun lepas kita dh pegi sini..best kan?..n lagi best dapat pusing2 tasik putrajaya naik cruise...dgn harga yg lebih murahh..

alyyani said...

weekend ni takde aktiviti. bole la nak kesini. harap cuaca mengizinkan :)

kasihredha said...

bestnya...
misti ramai orang kan

zarin said...

rasa nk pegi sabtu ni tapi badan mcm tk sihat ni...

Nida said...

Salam Chik Na..

Ntah bilalah Nida dapat naik belon tu ek.. mesti syok

Chik Na said...

kakcik: sampai saat ni chik na tak pergi lagi pesta belon tu... iklan macam nak pergi...hik hik hik

etiey : da pergi ke..chik na lum pergi lagi :(

siti: kalu kebetulan kat KL silalah :)

Cikgu nurin : sedih ni x pergi-pergi lagi

Chik Na said...

yan: canpem jammmed

mummy chubby: chik na teringin jugak nak p pesta wau yg depa selalu buat kat JB tu

Azmiezas: mmg seronok kan siar-siar naik cruises , Faiz plak nak main water ball lagi tahun ni..

Chik Na said...

alyyani: tiap-tiap petang hujan..

kasihredha: rasanya memang ramai especially weekend, tahun lepas chik na p weekdays so tak la ramai sangat

zarin: take care, semoga cepat sihat

Nida: chik na pun belum pernah naik, Q panjang sungguh tahun lepas

maya amir said...

kalaulaa ade kat jb, saya nak naikkkkkk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates