Ads 468x60px

Labels

Tuesday, November 10, 2009

- Sufia Art Class

Dua tiga hari ni Chik Na takde mood nak menaip N3 kat blog ni .. ntah kenapa lately Chik Na rasa macam kesedihan je .... maybe sebab dah nak periode kut .. mood jadi kurang ceria..

Apa pun takut blog Chik Na ni bersawang, Chik Na nak share lukisan sufia yang minggu lepas, 4 Nov 2009 .. Tajuknya "Panda in the Bamboo"


Yang ni plak craft yang Sufia buat on 28 Oct 2009. Boleh dijadikan book stand or letter holder. Kraftangan ni biasanya dibuat sebulan sekali .. dah macam macam Sufia buat ..

3 comments:

alyyani said...

cantik hasil kerja tanan sufia. mcm tak caya sufia yg buat. alya kalau buat tah jd ke tak cm sufia buat tu. pandai la sufia kmas ni :)

Chik Na said...

Alya: K.Mas pernah tgk cara teacher Jo ajar melukis tu .. step by step teacher ajar ..

Kadang tu teacher pegang tangan dia.. Tujuan antar art kelas ni .. nak biar minda Sufia lebih creative :)

eynda said...

Comel panda tu hehe....bagus ye art class nih...stimulasi otak kanak-kanak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates