Ads 468x60px

Labels

Wednesday, November 18, 2009

- Sufia Art Class 18 Nov 2009



Lukisan Sufia untuk final exam hari ni... the test is based on what they have learn throughout the year in art class..
Tajuk: The Garden
So untuk test ni Sufia dapat A with 7 star

10 comments:

rosma said...

tahniah sufia...gd girl..

cik mas said...

bole jadi artist sufia ni.. kak na pun kata lukisan sufia cantik masa gi umah kak ina ritu..

Hamizah said...

berbakatnya sufia..tahniah.

eynda said...

Teruja tengok lukisan ni...

mamamin said...

mas,,, wah wah..
kreatif nyer sofia..

mama nak copy paste lukisan tu mas
ye.. boleh ye
nak letak kat blog mama eh..

amek dulu ni.. xyah tunggu mas jawab pun..

amazing!!!

alyyani said...

very nice & colourful. wajib frame kan ni k.mas :)

Chik Na said...

rosma: tq auntie rosma...on behalf of sufia kekekekek

cik mas: nanti baby lyn nak nak kuar tu dah besar sufia, hantar la p kelas lukisan

hamizah: tq auntie rosma...on behalf of sufia lagi

Chik Na said...

eynda: nanti Hannah dah p school, mesti eynda lagi teruja ngan hasil lukisan hannah..

Chik Na said...

mamamin : ambil la mama...

alya: belum frame properly lagi tapi dah penuh dinding kat sudut membaca kat rumah tu :)...

siti murni said...

Congrats to Sufia..she's got talent & bright future too:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates