Ads 468x60px

Labels

Thursday, November 26, 2009

- Selamat Hari Raya Aidil Adha

Kepada Rakan Blogger yang mengunjungi blog Chik Na, Chik Na ucapkan
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL ADHA
Maaf Zahir dan Batin..

Kepada yang memandu pulang ke kampung halaman dan  pergi beraya, berhati-hati di jalan raya
 and drive safely.

As for Chik Na, tahun ni raya pertama & kedua beraya di Seri Kembangan sebabnya
En Zaidi hanya akan sampai ke Msia pada raya kedua.
Raya ke-3 baru balik Kedah dan dua tiga hari selepas tu balik ke Kota Bharu plak.

So mood nak raya memang tak de leee... tambah tambah lagi baru yg nak dipakai raya pun tukang jahit tak siapkan ..bertuah punya Ah Moi.. dah berapa kali call asyik cakap ini hari mau potong ..
Malas  nak gaduh ngan dia..agaknya tu lah pertama kali & terakhir hantar baju kat dia..

2 comments:

Lady of Leisure said...

salam aidiladha untuk arissa and family..
:)

Chik Na said...

Lady: sama-sama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates