Ads 468x60px

Labels

Wednesday, November 11, 2009

- Penat try "rumah" baru

hmmm.... da penat try macam macam template tuk rumah baru ..still rasa tak puas hati lagi ..tapi kena stop dulu .. nak masak dinner dulu..


6 comments:

mamamin said...

hehehe..
comey comey...
penat bertukank seharian yer..

:))

Chik Na said...

mamamin: ya lah mama..penat bertukang :)Rasanya buat sementara ni guna je umah yang ni dulu

alyyani said...

mmg kak mas. kalau amik masa seharian pun rasa tak cukup masa gak. tmbh macam kite mcm2 nak kena buat. caiyok2 kmas dalam meneruskan perjuangan! :D

Chik Na said...

Alya: Buat masa ni guna rumah yg ade ni je lah dulu ..semangat yg berkobar kobar dah ilang ...

eynda said...

Yg ni pun lawa :-)

Chik Na said...

TQ Eynda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates