Ads 468x60px

Labels

Friday, November 13, 2009

- Cordless phone dari TM

Pagi ni ketika Chik Na pergi membuat urusan perbankan kat bank bank di area IOI Puchong tu, Chik Na teringat nak singgah kat TM Point Puchong. Tujuan nak singgah sana sebab nak ambil tepon cordless pree dari TM. Walaupun Chik Na dah ade cordless phone brand panasonic kat rumah tapi memandangkan TM nak bagi free tepon cordless lain..Chik Na p je lah ambik kat TM point tuh. Nanti boleh la bagi mak mertua Chik Na. Senang sikit mak Bashah .. tak yah jalan ke tempat tepon kalu anak menantu tepon dia. Rumah mama Chik Na kat KB memang dah ade tepon cordless yang memang sebijik macam ni.

Tepon ni dapat pree sebab Chik Na subcribe to package RM 10 sebulan, bercakap tanpa had seluruh Malaysia tak kira masa. Tapi call tu hanya boleh dibuat di antara fixed line to fixed line je lah.... so dapat la Chik Na berjimat sikit sebab Chik Na ni boleh dikatakan setiap hari bergayut ngan kawan kawan dan agak kerap call kampung. Pastu bila bercakap tak ingat dunia .. tau tau dah sejam bercakap. Syarat yg paling utama untuk subcribe package RM 10 ni, kena ader fixed line kat rumah & subcribe to streamyx combo package.

So sapa sapa yg nak tepon cordless free..subcribe lah to streamyx combo package ... he he he buat promosi lak kat ex-majikan Chik Na.


4 comments:

alyyani said...

cordless phone senang kan. tak yah lari2. nanti kalau umah sendiri da pasang fix line mmg nak cari cordless phone gak :)

kite, kalau da dtp begayut esp dgn family & kawan2. mmg tak sedar masa berlalu kan. sedar2 je da dekat sejam. heheh..

Chik Na said...

alya: apa salahnya pasang fixed line kat rumah sewa .. nanti boleh transfer line tu kat rumah sendiri lak. Bukannya apa, leh jimat sikit ...
(K.Mas ni terpengaruh tips berjimat cermat dr buku Hjh Rohani yg K.Mas beli last week...:-))

eynda said...

Kat rumah memang guna cordless phone...senang sambil sembang jalan merata dlm rumah hehe...

Chik Na said...

yea lah eynda..senang banyak ader cordless nih ... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates