Ads 468x60px

Labels

Wednesday, November 11, 2009

- Nak bina "rumah baru"

Pagi ni hajat di hati nak tukar template baru, macam dah boring lak ngan "rumah" lama, lagipun teruja tengok semua kawan blogger tukar "rumah". Tapi tiba tiba lak tenet rumah ni slow plak, tensen dibuatnya ... So nak tak nak Chik Na pilih je standard template dari blogger dulu. Kalau rajin malam nanti Chik Na tukau wajah baru yea... tu pun kalau rajin laa... Semangat yg dah terkobar-kobar tadi dah..tinggal sikit je :)

Hmmm..setelah di preview, template ni pun nampak comel gak..putih..bersih ... tapi cam kurang ceria lak ...hmmm.. agak agaknya template pree "brand" ape yg patut Chik Na guna yea..

5 comments:

azi said...

Chik na..guna la balik template aritu tak pun template lain.kelabu je la template ni..he

alyyani said...

tak saba nak tgk hasilnya. mmg leceh nak tuka umah baru ni. bole jd tension. heheh..

Chik Na said...

azi: chik na pun rasa cam hambar je rumah nih.. nanti chik na ubah yea..tunggggggguuuuuu


alya: teramat leceh... tambah tambah lagi bila tenet slow... lagipun netbook Chik Na slow sket RAMnya..nak kena guna PC ke ataslah nih..

cik mas said...

byk website template free kak ina.
kena rajin browse la..

antaranya:
http://www.simplyfabulousbloggertemplates.com/
http://www.deluxetemplates.net/
http://alliebrownslayouts.blogspot.com/
http://thecutestblogontheblock.com/
http://scrappinblogs.blogspot.com/
http://pueblogisi.blogspot.com/

Chik Na said...

Cik Mas: thank u thank u thank u ...nanti K.ina try website yg Lyn bagi tuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates