Ads 468x60px

Labels

Saturday, October 31, 2009

- Q-dees year end concert

Malam ni Sufia akan menari tarian bollywood sempena konsert akhir tahun tadika Q-dees di Putrajaya.

Jap tadi semasa Chik Na hantar Sufia ke sekolah untuk persediaan concert malam ni, Chik Na sempat ambik a few snapshot kawan kawan sufia yg dah ready untuk pergi the majlis tersebut.

kawan kawan yg berumur 6 tahun

yang ni pun kawan kawan yg berumur 6 tahun jugak

Sufia yang sedang di make-up oleh teachernya

kawan kelas 5 tahun sufia tengah disiapkan oleh their teacher.

4 comments:

eynda said...

Amboi....gambar kat konsert takde ke chik na...bollywood gitu :-)

alyyani said...

nak tgk sufia menari bollywood. mesti comel je tgk budak2 menari bollywood.

kmas, sufia belajar kat Qdees english dia bagus kan? alya tgh fikir2 gak, Qdees or smart reader kids. waa.. awalnye fikir ;p

danishahumaira said...

ooo qdees sek 3 buat concert next week, anak saya involve tarian traditional

ArissaPutri... Moment in My Life said...

alya: ha ah k.mas tgk q-dees mmg menekankan bahasa inggeris..Sufia dah pandai jugak la menggunakan perkattan english now ni ..

danishumaira: nanti post la N3 anak danishumaira menari yea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates