Ads 468x60px

Labels

Tuesday, October 20, 2009

- Open House Rumah Che Su

Last Saturday, my auntie, Che Su yang dok kat Bandar Kinrara buat open house untuk family. Open house ni sebenarnya dah yg ke-3 buat Che Su. 1st open house utk kawan kawan anak, 2nd open house untuk jiran & 3rd open house untuk ahli keluarga. Memandangkan rumah Chik Na ngan Che Su ni dekat je..dlm sepuluh minit perjalanan, ketiga-tiga open house Chik Na dijemput tapi 2nd & 3rd open house je yang Chik Na pergi sebab sibuk melayan open house kawan kawan.

Ha ha ha sampai 3 kali open house Che su buat, Chik Na plak "0" open house yang Chik Na buat. Ada la buat makan makan sikit bila kawan kawan call nak datang beraya tapi bukan betul betul open house. Bukannya tak nak buat tapi disebabkan En. Zaidi takde kat sini, maka mood untuk buat open house tu tak de. Insyaallah bila En. Zaidi beraya di Msia dan dapat cuti panjang sikit leh laa buat open house. Memang dah lama teringin nak buat :D


Sufia with Cik Hani & Cik Nisa... dua dua ni anak Che Su Chik Na.

With auntie, Cik Iran and her grand-daughter, Arina

With another auntie, Cik Dah and my cousin serta anak anak they all

Another snapshot but still tak cukup "korum"

Auntie Aida, Ayah Wi, little Sara and Che Su sedang berbual bual sebab tahun ni Che Su tak balik raya kat KB, (turn balik Penang) so only this time she can have a chat with her brother and their wife. Che Su ni youngest sister to arwah my father. Menu hari tu Nasi beriani, spagetti bolognese, macaroni goreng, nasi impit, popia basah and buah buahan.

Che Su sembang with another brother, Ayah Su.

Jejaka hensem yang still single mingle. Baju merah tu Ayah Ri Sufia & Faiz. Others are my cousin.

Lepak and sembang sembang ...

Cousin and wife tgh menjamu selera.

Open house yang bermula after maghrib berakhir about 11.30 pm. Kami yang last sekali balik ... So happy dapat berkumpul dan berbual bual bermacam topic...especially pasal my cousin yang akan kahwin Dec nanti..Insyaallah... means another family gathering will be held in K.Lumpur.. yang ni pasti lagi meriah sebab all saudara mara from KB will be here :)

1 comment:

mamamin said...

hepi nyer mengantar syawal..
seronok kan kalau dah kompol ramai2
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates