Ads 468x60px

Labels

Saturday, April 24, 2010

- Tag dari Alya

Petang ni Chik Na nak langsaikan hutang tag dari Alyyani, Mrs. Simplicity. Dah lama Chik Na peram tag nih. Anyway, nak ucapkan terima kasih buat Alya sebab bagi tag nih.. Alya jangan serik bagi lagi tag lain walaupun lambat akak tetap akan buat tag yg diberi.

1. siapakah anda dirumah?
Part-time isteri ( he he he  ade ke part time isteri.. Chik Na lah tu sebab En. Zaidi hanya on off berada kat Msia), mama dan jugak kakak (nasib baik ada adinda tersayang, Ari yg sudi menemankan Chik Na 3 beranak)

2. siapakah diri anda disamping rakan?
Sure la rakan jugak kan ....

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
1. Dapat bersama dengan suami tersayang setiap hari :-)
2. Menunaikan Umrah / Haji di Mekah
3. Nak rumah yg lebih besar  ...besar sikit dari sekarang je, kalu bole nak rumah yg bilik bawah a bit ke depan so that bila my mum or MIL datang rumah x la nampak macam dok bilik tepi dapur...
4. Nak ade company sendiri
5. Nak bawa anak pergi Disneyland tak kiralah Disneyland negara mana pun..

4. siapakah nama pasangan anda?
Ahmad Zaidi Hassan

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
1. very responsible
2. tak kedekut ...
3. romantic.. in his own way
4. rajin layan kerenah anak-anak
5. rajin menolong hal-hal rumah especially mop lantai

6. bila tarikh couple?
sama macam Alya ... tak ingat!

7. kenangan pahit anda bersama rakan anda?
Rasanya takde kut

8. lagu tema cinta anda?
Celine Dion - Because U Loved Me

9. apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
Tak mau dia berubah...like him seadanya seperti sekarang

10. Tag 10 rakan lain:
 
1. zarin
2. eynda
3. liana
4. Nida
5. hamizah
6. Izza
7. Nadiah
8. Cik Mas
9. Azi
10. Lia

Kepada rakan blogger lain jangan kecewa tak dapat tag dari Chik Na insyaalah nanti Chik Na pass kat korang plak :-)

Kepada kawan-kawan yg kena tag sila la buat yea..

9 comments:

IdzaLia said...

haiyakk... kena tag mehh... tq ye.. nanti Lia buat homework ni ye kak ain.. hihi

Nadiah Sidek said...

bertmbh lg tag nadiah. adeh..bila nak buat tag2 ni. anyway, tq chik na! :)

zarin said...

owh i ke tu?rasanya zarin dah buat dah tag ni. nyway tima kasih ye sbb bagi tag ni...i pulak tk nk rumah besar sebab takutttt :D

Ibuhani said...

x kasi tag pun x per Chik Na. Malas nak jwb nanti...............tp bg hadiah nak....hehehehe.... :)

Chik Na said...

IdzaLia dan Nadiah: buat yea nanti..bukannya ape bila baca balik tag yg buat tu kadang boleh lebih mengenali rakan maya kita nih

Chik Na said...

zarin: i bukan nak rumah besar sangat cuma nak rumah besar sikittt je.. yang bilik bawahnya dok kat depan sebab bila my mum or MIL datang tak la nampak cam dok bilik belakang macam bilik maid plak..

Chik Na said...

Ibuhani: bole bole bole

Hamizah said...

nanti saya rajin ye chik Na..hehehe

eynda said...

TQ...nanti eynda buat :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates