Ads 468x60px

Labels

Wednesday, April 28, 2010

Award from shida lagi..


Award yang kat atas ni plak Chik Na dapat dari Shida lagi... terima kasih buat Shida yg rajin bagi award kat Chik Na yea..


Perkara yang perlu dilakukan bila terima award nih :-

1) bagi ucapan terima kasih pada saper yang bagi award ni dan postkan award ni dalam blog masing-masing... Terima kasih banyak banyak kat Shida.... Gorgeous Mama Diaries kerana sudi bagi award nih kat Chik Na
2) List kan tarikh lahir anak yg 1st dan seterusnya letak sekali nama anak yg ke 2,3,4....dan seterusnya(kalau ada lagi..sila berbuat demikian, ya..!!)


Nama : Muhammad Faiz Najmi bin Ahmad Zaidi
D.O.B : 28 Mei 2001


 Nama : Sufia Aleesha binti Ahmad Zaidi
D.O.B : 5 Feb 2004

3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant yer..
- Ketika N3 ni dibuat Chik Na masih belum pregnant...
4) Sila serahkan award kat sape2 yang anda rasa hot mama

- Dah macam terlewat lak nak bagi award ni ..rasanya dah ramai yang dah dapat this award... so sapa yg belum dapat award nih ..boleh la ambik yea..
Kepada semua mama/ibu/umi/mummy/mak yang rajin singgah sini korang semua sememangnya HOT MAMA..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates