Ads 468x60px

Labels

Thursday, April 15, 2010

- Cupcake buat K.Aisyah

Last Friday, sehari sebelum pergi rumah K.Aishah di Sendayan Chik Na buat some cupcakes sebab nak pulangkan tupperware K.Aishah yg bagi udang besar masa Dec hari tu. Takkan Chik Na nak pulangkan kosong tupperware tuh kan.....dah la bagi udang besau besau yang kalau beli sendiri maunya RM 45 to 60 sekilo. Juga untuk mintak maaf sebab dah 4 bulan peram Tupperware K.Aishah baru nak pulangkan..he he he 


Ada 2 version cupcake..plain vanilla dan vanilla chocolate chip. Yang vanilla chocolate chip tu untuk makan without letak buttercream

Tujuan asal buat cupcakes ni sebab nak praktis main ngan buttercream dan buat mini fondant :-)

Ni la cupcakes yang Chik Na buat untuk Kak Aishah.

Dan terima kasih buat suami tersayang sebab pagi-pagi lepas subuh Chik Na dah mintak tolong En.Zaidi tolong sapukan buttercream putih kat cupcakes tu.


14 comments:

LiAnA said...

cutenyaa.... dh pandai buat bestt je.. nak balas2 tupperware pun tak yah pikir banyak hiks.. owhh en zaidi pun ada bakat terpendam kekeke

zarin said...

bagusnya en zaidi tolong chik na. hmmm if husband i..tolong makan adalah..hihi..anyway comel comel deco tu

cik mas said...

sedapla cupcake kak ina ni.. bila la nk blajar buat ni...

IdzaLia said...

comelnya cupcakes tu..
bila lia belajar buat cupcakes ni.. huhu

Nadiah Sidek said...

makin terer la chik na buat cupcake pasni :)

Chik Na said...

Liana: nanti bila aqil dah besar sikit p la belajar ngan de'heart cupcake tu..nanti boleh buat kek besday aqil sendiri :-)

Chik Na said...

zarin: teruja everytime tengok yr cupcakes yg comel comel tu la ..

Chik Na said...

cik mas: nanti bawa luqman belajar sekali yea ;-).. lyn belajar, k.ina gomel luqman he he he

Chik Na said...

Lia: nak seribu daya ;-)

Chik Na said...

Nadiah: masih amatur nih..

Kapten said...

hr tu baru belajar
skang dah mahir dah neh
berbakat you
hehe

Kapten said...

hr tu baru belajar
skang dah mahir dah neh
berbakat you
hehe

Lady of Leisure said...

comelnya cuppies ni chik na.. esp yang ada muka senyum tu hehe

eynda said...

Pandai buat cupcakes...bila la eynda nak belajar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates