Ads 468x60px

Labels

Tuesday, April 20, 2010

- Award Top Blogger 2010

Da dekat seminggu tak update blog ... Pagi ni cuma nak tempek award yang lama dah Chik Na dapat dan tak berkesempatan nak publish ... dan nak bagitau rakan blogger yang Chik Na masih lagi wujud :-)

Award ni Chik Na terima dari Sister's little diary, Shida dan juga Nadiah





1) Thank & Link the person who awarded you this award!

Tima kasih banyak banyak kat Siti Murni dari Penang, Shida dr Ganu dan jugak Nadiah yg kat US....lain kali bagi award lagi yea :-) Mintak maaf la sebab lambat publish award nih. Really appreciate it!


2) Pass this onto 20 Bloggers that you've recently discovered and think are fantastic!

Chik Na tau ramai yg dah dapat award nih.... tapi Chik Na still nak pass award ni kepada semua rakan blogger yang rajin baca blog Chik Na nih.  U all semuanya fantastic blogger :-) dan mana-mana rakan blogger yg belum dapat award ni, korang ambik lah yea...



3 comments:

siti murni ishak said...

chik na..ni baru sempat jengah blog chik na..lama jugak x mai sini..bkn apa..masa tk mengizinkan..dah free, broadband plak slow..nak update blog pun hilang mood...

Chik Na said...

siti: akak pun tengelam timbul gak update blog lately ;-)

tunbegia said...

sungguh fofuler uoolss,

salamm,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates