Ads 468x60px

Labels

Monday, April 5, 2010

- Lama Menghilang

Dah dekat 2 minggu Chik Na tak sempat nak update blog Chik Na nih walaupun macam-macam nak cerita dan nak tulis kat sini.Tersangat lah sibuknya.... especially uruskan anak-anak, ditambah pulak En. Zaidi balik bercuti. Chik Na ni kalau En. Zaidi ade kat rumah mesti sibuk sikit.. bukannya sibuk apa ..sibuk ikut dia pergi sana-sini.En. Zaidi ni kadang nak jemput anak sekolah pun nak berteman. Kata kakak ipar macam belangkas ..he he he.. yer lah kan jarang-jarang jumpa .. sesekali jumpa asyik nak berkepit je :-)

Masa En. Zaidi balik ni lah Chik Na akan listkan hal-hal yg perlukan di"settle"kan sebelum dia kembali balik bertugas di Damascus. Kebetulan lak listnya pada kali ni agak panjang sedikit, tu yang buat Chik Na sibuk.Kepada rakan blogger minta maaf lah sebab tak sempat nak melawat blog korang. Kadang tu Chik Na melawat jugak blog korang tapi tak tinggal comment ape-ape.

Insyallah bila ade masa Chik Na akan update blog Chik Na lagi..

10 comments:

Lady of Leisure said...

take your time chik na... :) kami setia menanti update.. :)

eynda said...

Takpe...hal keluarga lagi penting kan...ada masa nanti sambung berblogging...

Shida said...

wah..macam belangkas bila en.zaidi balik yer..hehehe..so sweet..
tak per,dulukan hal family..yang lain2 tu ketepikan dulu..hehe..

LiAnA said...

takpe Chik Na... uruskan dulu mana yg penting.. nanti bila hubby dah kembali keje.. baru update apa yg tinggal k..hihii

zarin said...

OOOO rupanya sidia balik ye! ok enjoy ur time ye!later2 update blog ye!

Ibuhani said...

x per.....layan cik abang yg ada kat sini tu.....lepas2 ni leh upload citer2 n gmbr2 spjg bersama famili ekk.....dulukan yg perkara yg penting dlm hidup kita :)

Hamizah said...

xpe, chik Na..jg elok2 suami..

Nida said...

Chik Na..

Kepit puas2 tau... buat ubat rindu akan datang :)

Mummy Chubby said...

ala...bkn slalu jumpe kan.skali skala manje2 gituh! layankan jela...hihi....

lina said...

xpe..xpe...lepas ni update yer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates