Ads 468x60px

Labels

Friday, February 12, 2010

- Tag Dari Eynda

Mintak ampun la eynda sebab dah lama jugak tag ni baru Chik Na nak jawab. Anyway, terima kasih banyak-banyak, lain kali bagi lagi yea..



1. First time jumpa with ur hubby bila n kat mana?
Tak ingat tapi rasanya tahun 1994 la kut ... dalam kelas masa buat Degree in Electrical Engineering kat UiTM. Mengikut cerita hubby dia dah admire kat Chik Na masa diploma lagi...cuma tak berani je.. 

2. Love at first sight?
Tak...sebab hubby cakap, Chik Na pernah cakap kat dia yang Chik Na hanya akan pilih dia kalau dia the last man in the world... Tapi Chik Na tak ingat langsung cakap macam tu kat dia ...bukannya apa kalau betul pun Chik Na cakap macam tu, sebabnya hubby tu orang yg paling pemalu dan pendiam kat kelas....mana buleh Chik Na yang peramah ni idup ngan orang macam tu kan!!!!

3. Who is he when the first time u meet him?
student le

4. How long it takes for him to ask u out of a date?
3-4 tahun after 1st time meet... masa tu Chik Na da start kerja pun...begitu juga dengan hubby







5. First place dating?
Dalam kete sepanjang perjalanan pergi Ipoh ... hubby ambik urgent leave ikut Chik Na pergi jumpa customer kat Ipoh sebab dia risaukan Chik Na drive sorang-sorang ke sana. Sebenarnya  after grad selalu keluar bersama tapi ade classmate yang lain

6. How he proposed?
ha ha ha ..bab ni yang best sekali.. bukan dia yang propose tapi Chik Na yang propose sebab tunggu dia propose, tak propose propose jugak. Sebenarnya malam tu memang hubby call Chik Na nak propose Chik Na tapi memandangkan Chik Na ade soalan ..maka hubby suruh ladies first le...
Kalau korang nak tahu soalannya adalah begini..
"Awak anggap saya ni siapa?"
a. kawan
b. more than kawan
c. takde apa-apa

Nasib baik dia jawab b, kalau tak haru..tapi Chik Na da ade action plan la kalau hubby jawab a or c

7. Special Date with your hubby?
1/9/00 akad nikah

8. Changes that he asked u to do?
suruh panggil dia dengan panggilan "abang" after kejadian chik na propose dia..he he he

9. What is about him that u love him so much?
So cool ... so loving walaupun tak romantik sangat and very responsible

10. What is about him that u wish he would like change?
i don't want him to change.. like him as himself very much

11. U will lose ur mind n crack ur head when he?
didn't reply my sms or my call... bukannya ape bimbang takut dia pengsan sorang-sorang kat obersee tuh


12. U will smile thru ur eyes for the whole day when he?
bila dia call or sms bagitau yang dia rindukan chik na ;-)

13. Complete below sentences 'My love towards my hubby is as big as..?
tak terkira besarnya...

Nak pass Tag ni kepada siapa?
  1. Azi

  2. Alya
  3. Cik Mas
  4. Nida
  5. Hamizah
  6. Izza
  7. Liana
  8. Rosma
  9. Shida
  10. sapa sapa yang baca n3 nih dan belum buat lagi tag nih

9 comments:

Shida said...

chik na,shida dah buat hari tu tag ni..

btw,thanks sbb sudi tag shida yer..lain kali tag lagi tau..:)

Nida said...

Hahaha.. Nida pun kena tag ke... best gak ni.. nak pekenakan hubby Nida ler..hehe

eynda said...

So sweet :-)

alyyani said...

kak mas, nak buat tag ni. tq sebab tag alya. perlukan sesuatu nak hiburkan diri. :)

cik mas said...

k.. nanti senang2 lin buat homework ni ye kak ina

azi said...

hang tag aku????...bila ku jawab nanti macam2 rahsia terkeluar...hhhmmmm...nanti ku pikirkan hahahhaha....

siti murni ishak said...

waa...:-) betul la komen eynda tu...so sweet..sy siap sengih sowang2 baca n3 ni...:-)

NURUL IZZA said...

hah?? iza kena tag jugak ke? izza mana tu?iza nebraska ke??

p.s: sweetnye chik na.. ;))

Chik Na said...

izza: ye izza nebraska ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates