Ads 468x60px

Labels

Sunday, February 7, 2010

- Birthday Party kat tadika

Bagi mengembirakan hati Cik Sufia Aleesha, Chik Na menerima proposal Sufia yang nak celebrate birthday dia yang ke-6 di tadika bersama kawan-kawannya. Majlis bermula dalam pukul 10am....time waktu rehat. Majlisnya agak ringkas memandangkan nak buat dalam masa setengah jam je.


Chik Na lihat bukan main suka lagi Sufia bila tengok kek hari lahir dia sebab Chik Na hanya bagitau yang Chik Na tempah kek 4-segi biasa jerk. Chik Na saje je nak buat Sufia surprise..sebab dia memang mengidamkan kek "Barbie" nih.

Kek Birthday yang ditempah di Kedai Kek Hilda

Bersama teacher kat tadika

Bersama kawan-kawan tadika

Party-pack untuk kawan-kawan... 

14 comments:

Ibuhani said...

besau kek dia.....bday sufia dekat sama ngan nana tp x celebrate lg sbb tunggu anak no2 balik next week.....tentu kwn2 sufia happy sbb dpt goodies dr chik Na :)

LiAnA said...

cutenya kek sufia... mesti puas hati dia kannn

Nida said...

Salam Chik Na..

Amboi besaunya kek Sufia... puaslah nak ngabiskan tu..

Lepas ni Sufia mintaklah kat Mama yg 7 tingkat pulak ye..hehe

Chik Na said...

Ibuhani: goodies bag bila besday kat tadika satu kemestian, kalu tak bagi budak-budak tu ternanti-nanti lak :-)

Chik Na said...

Liana: memang puas hati, keknya pun sedap

Chik Na said...

Nida: nasib baik almost habis, 1st birthday party kat tadika tahun ni, so everybody makan siap tambah-tambah lagi...

Tahun depan sufia nak mama buat sendiri kek besday...hu hu hu

Lady of Leisure said...

wow cantiknya cake harijadi sufia..
mesti sufia happy kan...
btw, happy birthday sufia...

ibu emy efy eqy said...

besarnya kek sufia! happy besday sufia...

seronoknya memiliki seorang ibu yang sentiasa bersungguh2 mengingati hari lahir anak2nya...

alyyani said...

senyum lebar sufia bila tgk kek tu ye. mesti teruja dia. kat sekolah pun nmpk ceria je. cantik kek dia tu. party pack tu nmpk besar, mesti macam2 diisi kan?

azi said...

Amboi color kek macam senada jer dgn uniform sek..

iNa said...

wah...besanya kek sufia....
cntik...
happy kan sambut ngan kwn2..

NURUL IZZA said...

FUYOOO SUFIA..besarnye kek..nak shhare sikit

p.s: comeyla dia..geram nak cubit pipi diaaa

Ah Fatt said...

meriah party dia

Shida said...

wah,happynyer sufia dpt celebrate birthday kat skul ngan frens n teachers..kek tu pun meriah..

btw,happy belated birthday to sufia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates