Ads 468x60px

Labels

Thursday, February 25, 2010

- Hatiku berbunga keriangan

2,3 hari ni hati Chik Na keriangan 
walaupun dalam keadaan yang kurang sihat....batuk dan selsema
 ha ha ha ...mesti rakan blogger suspen kan!!! 

Tak yah nak suspen, sebenarnya Chik Na seronok sebab En. Zaidi dah confirm flight tiket nak balik cuti kat Msia pada 11 Mac nih...maknanya 12 Mac dia dah ader kat Msia lah.  Bila dah confirm En. Zaidi balik cuti, apalagi, macam-macam list Chik Na dah buat untuk En. Zaidi bawa balik. Antaranya:
  1. minyak zaitun (murah dekat separuh dengan harga kat Msia, minyak zaitun biasanya Chik Na guna untuk menumis or masa masak masakkan mat salleh )
  2. beras basmathi ( beras basmathi kat sana panjang-panjang macam kat Dubai, suka guna beras ni masa buat nasi lemak or nasi ayam)
  3. coklat .. he he he coklat Syria ni sedap jugak..tak macam coklat Arab Saudi yang En Zaidi selalu beli masa dok kat riyadh/jeddah. Sebenarnya coklat En. Zaidi beli tuk anak-anak tapi yang makan banyak adalah mamanya
hmm.... rasa nak pesan riben and bead la plak...(riben-riben kat sana cantik-cantik dan murah, begitu jugak ngan manik.. bentuknya takde kat Msia)

Huh!!!! Tak sabarnya nak tunggu lagi 2 minggu :-).  tik tok tik tok tik tok...lambatnya masa berlalu.....

16 comments:

kakcikseroja said...

kat sana ada hati unta kering tak Chik Na? Nak buat ubat lelah..hehehe.. :)

Leya said...

nak jugak la chik na.....

Ibuhani said...

tarikh tu cuti sekolah bermula......sronoklah budak2 ayah dia org balik masa cuti nanti.....

Mummy Chubby said...

Chik Na, mummy nak kirim olive oil tu leh x..? kat cni botol kck secoit tupn dah mahal...email mummy.chubby@gmail.com yer...serious buyer nih..huhu

Maslina said...

kakcik seroja: ntah la..kalu k.chik nak boleh saya mintak hubby tolong tanya opismatenya

siti murni ishak said...

chik na tengah countdown 11 mac ye...hehe...ape2 pun wish chik na happy2 ngan incik asben nanti ya..rindu tuu....;)

Chik Na said...

Leya: yang mana satu Leya nak ;-)

Nida said...

Salam Chik Na.


Ni sah tidur sengih memanjang..hehe. Mesti hati tengah berbunga-bunga je sekarang ni..

Lady of Leisure said...

wah lady boleh nampak hati chik na yg berbunga riang ni..
:)

rosma said...

tdr xlena mandi xbasah..he3

Hamizah said...

yahooo..

LiAnA said...

haihhh... org tu hati riang ria.. buah hati nak balik dah :D

alyyani said...

mmg wajib la tak saba dan hati berbunga riang kan kak. saya yg pantang ni pun, wan balik seminggu sekali pun rasa tak saba ni kan pulak hubby kak mas yg jauh itu. kena ada planning macam2 ni kan? :)

Ah Fatt said...

haha
borong jangan x borong

NURUL IZZA said...

cewahhhhh...

mcm2 list tu..iza teringin nk tudung je ;)) tudung lagi.ekekek

p.s: entry chik na balik kelate hr tu tpk chik na bakpo xsey beli tudung.rupanya chik na oghe kelate..meme xherey pom =))

eynda said...

Terasa lambatnyer nak sampai 2 minggu tu kan :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates