Ads 468x60px

Labels

Sunday, February 28, 2010

- Jalan-jalan Alamanda

Petang semalam selepas ambik Faiz dan Sufia dari kelas Mental Arithmetic, kami terus pergi Alamanda, Putrajaya. Niat dihati nak beli swimming suit baru untuk Faiz, end-up shopping macam-macam. Tu yang malas nak kuar p shopping mall, selalunya beli "unplanned things" lagi banyak dari yg yang sepatutnya ;-)

Ingat ke nak pergi kejap je, rupanya bila tgk jam dah 6.30 pm. 3 jam habiskan masa jalan kat "wing" yang belah MPH dan Parkson je, tu belum jalan satu Alamanda.... kalau tak lagi banyak wang Chik Na habiskan semalam.

Sebelum balik, singgah KRR tuk makan dulu.. memandangkan anak-anak da lapar.

Makan 2 set Quarter Meal


Minum 2 Four Season fizzy summer dan 1 mineral water

p/s: chik na suka gambar Faiz dan Sufia share air tuh... air Faiz da habis so dia mengecek la plak air Sufia ;-)

7 comments:

cik mas said...

haih.. suka nengok faiz ngan sufia ni.. lin dpt dua camni pun jadilah kak ina.. hehehe..

Ibuhani said...

Anak2 mmg eluk diajar berkongsi dr kecik......sharing is caring :)

Chik Na said...

cik mas:aikk dua je ke..bukan ke nak lebih lagi ;-)

Chik Na said...

Ibuhani: Sufia tu kadang tok mo kongsi..nengok mood dia..

LiAnA said...

seronok tgk budak2 suka makan ni.. tak memilih..

amboii hubby nak balik sakan shopping yer kekeke

zarin said...

best tengok faiz ngan sufia makan dgn seleranya...baiknya dua2 beradik ni :)

Nida said...

Fizi dan Sufia ini ada bakat jadi pengacara Jalan2 Cari Makanlah.. auntie tengok 2 beradik ni makan pun terus auntie terliur tau..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates