Ads 468x60px

Labels

Tuesday, February 2, 2010

- Sufia Art Class : January

Just to share kraftangan sufia kat sekolah tadikanya sepanjang bulan Januari nih.







Tahun ni Sufia da tak masuk special art class ngan EGM Studio sebab sekolah tadikanya dah extend waktu belajar ke pukul 12 tengahari. Kalau nak opt for art class maka terpaksa balik kul 2 pm la plak.. takut budak budak penat sangat dan lapar la plak.

Art class kali ni hanya yang teacher sekolah tadika  punya kreativiti la plak.

12 comments:

rosma said...

salam kak..lame xmai sini..hope sihat..suke lukisanyg last..tampal2tu..teringat zaman dolu2 lak..he3

alyyani said...

makin kemas hasil kerja tangan sufia... cantik je semua.. :)

Chik Na said...

rosma: akak sihat cuma sibuk je Rosma..

Chik Na said...

Alya: bila Nia dah p tadika nanti banyak la lukisan or craft yg akan buat Alya teruja setiap kali ade subject lukisan.. nanti Alya frame or masukkan dln album yea

Lady of Leisure said...

wah kagum tangan hasil kreativiti sufia...
cantik n kemas..

zarin said...

cantik kemas je hasil kerjatangan sufia ni :)
i dulu sungguh tk suka art class...jgn la hasya terikut jejak pulak ye:)

NURUL IZZA said...

sukanya yang gmbr atas sekali tuh..kreatiff

LiAnA said...

heeee suka tgk kreativiti budak2 ni... cute je..

Ibuhani said...

comeii....suka tgk lukisan budak2 sbb dia org ni masih aktif berkreativiti n slalunya imiginasi budak2 lebih dr kita ni :)

Nida said...

Salam Chik Na..

Cantik kalau dframekan lukisan2 tu semua.. nanti bila sufia dah besar mesti dia terharu..

eynda said...

Seronoknyer.....berseni tangan Sufia...hannah baru nak belajar pegang pen...suka lukis2 jugak tapi tak tau apa dia lukis...

azeemasu said...

whoa! cantik..comel2 sumer..
bole la amek seni SPM nnti.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates