Ads 468x60px

Labels

Thursday, September 10, 2009

- Sufia Art Class 2


As usual setiap hari Rabu Sufia ader class lukisan kat tadika dia. Memang she looking forward every Wednesday untuk attend kelas lukisan. Semalam dia lukis "Hot Air balloon" .. and warna guna water color.

Yang kat bawah ni plak art class yang hari ni, Kad ucapan Selamat Hari Raya. Sebenarnya hari ni patutnya takde art class tapi class ganti untuk minggu cuti Hari Raya nanti... Kad ni dil;ukis di atas kertas pasir kemudian dilukis menggunakan crayon. Sebenarnya berbaloi hantar class lukisan ni, semua peralatan disediakan dan pelbagai teknik yang di ajar. Color pensil, water color dan crayon yg digunakan jugak yg bermutu tinggi...sebab tu lah bila tgk lukisan budak budak kat tadika tu semuanya cantik cantik belaka


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates