Ads 468x60px

Labels

Thursday, September 24, 2009

- Raya kat Thailand

Hari raya ke-3, around kul 10 am, keluarga Chik Na pergi ke selatan Thailand untuk beraya dengan Tok Wan & adik beradik mama Chik Na. Sampai di imigration Sg. Golok keadaan agak jammed disebabkan ramai orang yang mungkin sama macam Chik Na iaitu pergi menziarahi saudara mara yg berada di Thailand.

Sampai rumah Tok Wan dah dekat kul 12 tengahari. Kat sana kami berkumpul dan buat BBQ. Seronok sangat sebab dapat berjumpa ahli keluarga yang jarang jarang dapat bertemu. Chik Na la yg jarang bertemu tu .. sbb mama dan adik adik yg berada di KB selalu menziarahi they all at least sebulan sekali.

Sebelah petangnya adik beradik Chik Na,pakcik & makcik pergi mandi air terjun berhampiran dengan kebun durian Tok Wan. Chik Na tak dapat ikut sebab Sufia nak tido masa tu. Lupa nak upload gambar air terjun dari camera adik Chik Na untuk di kongsikan disini.

2 comments:

akak_bieza said...

Seronoknya beraya di Thailand...dapat mengeratkan silaturrahim kekeluargaan..nama pun raya kan..

mamamin said...

assalamualaikum mas...

wah!! beraya sampai thailand..mamamin 3 tahun lived in bankok.. tengok mas beraya kat sana,, rindu lak pada kawan2 lama..

salam lebaran ye mas..

keep in touch.. i hope one day kita2 ni leh jumpa dan berkopi ujung minggu..

sesekali ladies happy hour..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates