Ads 468x60px

Labels

Wednesday, June 20, 2012

- Wordless Wednesday # 5, 2012

Assalamu3alaikum..wth





7 comments:

Nadiah Sidek said...

wah..wah..topping chik nak letak apa? lama dah nadiah tak buat pizza. suami tak minta, tak buat la sebab nadiah tak makan pizza

Mummy Chubby said...

memang nmpk sangat sedap tap mummy tgh period pain. tak selera sangat tgk makanan.hu hu hu...

Kakzakie said...

Kalau boleh email pizza tu lama mahu kakak suruh Chik Na email pada kakak hahaha.... benda yg mustahil kan:)

Chik Na said...

nadiah: chik na boh ayam n cili benggala je..sebab anak anak tak suka boh nenas or mushroom or buah zaitun.. depa tu kalau boh peproni suka la tapi chik na malas nak p supermarket :)

Chik Na said...

mummychubby: chik na pun sama kalau periode mesti tak selera, perut macam sebu je..

Chik Na said...

kakzakie: tak mustahil suatu hari nanti :D sbb hari tu chik na ada baca NTT Docomo tgh test system 6G .. boleh bau makanan bila tgk rencana pasal masak masak

Nieda said...

Terliuq, teliuq tengok piza yg byk cheddar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates