Ads 468x60px

Labels

Tuesday, June 5, 2012

- Botanical Garden, Taipei

Assalamualaikum...wth,

Hari yang sama ke museum, kami ke Botanical Garden. Botanical garden ni terletak betul betul di belakang museum. Disini terdapat kolam yang dipenuhi pokok-pokok teratai dan jugak pokok-pokok lain.



 Faiz dan Sufia seronok jatuhkan air yg bertakung dlm bunga teratai :D

 Daun pokok teratai yang sangat besar... tengok la betapa besarnya bila compare dengan muka Cik Sufia


 Ada seorang uncle yang sedang leka melukis tepi kolam teratai





Kami tak lama di botanical garden ni sebab Cik Sufia dah merengek nak balik..penat katanya.

Tak mo bercerita banyak pasal botanical garden ni sebab Chik Na nak siap-siap untuk jalan-jalan sbb harini langit agak cerah dan takde hujan gerimis :D

10 comments:

Mummy Chubby said...

Lama tak jenguk chik na...rupanye dah ke taipei..heheheee...

siti murni said...

besor-besor daun teratai tu...
bunganya macam jarang2 je chik na..

Nieda said...

Kalu pergi makan angin , memang penat. Tambh2 kalau budak kecil sebab kita ikut jadual yg dah diberi. Kalau tak ikut rugi pula.

Acik Erna said...

chik Na..cantik bunga teratai ni..warnanya menarik..

Nadiah Sidek said...

chik na berapa lama di taipei?

Chik Na said...

Mummy Chubby: alhamdulillah, kebetulan En. Zaidi kijo kat Taipei now ni

Chik Na said...

siti: mesti cantikkan kalu bunganya sebanyak daun-daunnya

Chik Na said...

Nieda: betul tu, nasib baik tak ikut package, kalu tak rugi je :D. Dulu masa p Istanbul pernah ikut package, punya la berkejar-kejar sbb jalan dgn anak-anak yg masih kecil ketika tu..

Chik Na said...

Acik Erna: chik na pun suka kaler pink teratai tu :D

Chik Na said...

Nadiah: sepanjang cuti sekolah ni, 2 minggu.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates