Ads 468x60px

Labels

Friday, February 11, 2011

Buzy tahap Gaban

Haa ha ha .. "Buzy tahap Gaban" ... mesti korang pun pening tengok tajuk blog kali nih...Buzy tahap Gaban tu maknanya sibuk yg teramat... sebab tu lah dah lama Chik Na tak update blog nih ... Sejak puteri Chik Na dah start darjah 1 ni, routine Chik Na dah jadi kelam kabut... bekejar ke sana, kemari...sampaikan nak baca blog kawan lawan dan nak update blog pun tak sempat...macamana la orang yg ade anak 4,5 org yang bersekolah.... 

Banyak yang nak Chik Na nak sharekan cerita kat blog ni.. tapi masih tak berkesempatan nak buat lagi. Bertambah bz sebab En. Zaidi masih lagi berada di Malaysia ... mengambil kesempatan menguruskan hal-hal peribadi, rumah dan macam-macam sementara En. Zaidi masih di sini. Cerita dan gambar semasa bercuti di Syria dan jalan-jalan di Lebanon, Jordan dan Dubai semasa cuti sekolah ari tu pun belum sempat nak diedit lagi... hanya sempat  Chik Na sharekan sebahagiannya di fesbuk.

Wah..now ni benar-benar sibuk...  


3 comments:

OneSimpleMother said...

tu la.. lama betul chik na menyepi. lama abe zaidi becuti kali ni..

Nadiah Sidek said...

mcm mana la agaknya nadiah nnt bila anak dah mula bersekolah..hee~

Ya ALya said...

rindu pada chik na....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates