Ads 468x60px

Labels

Thursday, November 17, 2011

- Yeah, Chik Na dah dapat

Hari ini Chik Na dah dapat duit bantuan persekolahan dari kerajaan. Jenuh jugak la beratur :D

RM 200

Apapun Chik Na n En Zaidi dah decide, duit ni akan dimasukkan ke akaun Tabung Haji Faiz n Sufia. Berbicara pasal tabung Haji, teringat cerita adik Chik Na, Arri ... sebelum raya Aidil Adha hari tu dia pergi register untuk pergi haji... nak tahu bila turnnya ????? 2042 .. hu hu hu... 31 tahun lagi .. Nasib baik la kami dah register 6 tahun lalu  so masa menunggu tak la sampai 10 tahun. Semoga hajat Chik Na nak menunaikan haji dimakbul Allah swt bila sampai masanya. So kepada sapa-sapa yang ada hajat nak menunaikan haji dan belum register lagi...baik la register dari sekarang... 

14 comments:

OneSimpleMother said...

lin dgn husband pun baru register kak ina. tahun 2041 baru dapat. lama giler. dah bongkok 3 agaknya waktu tu. tapi insyaAllah nk buat rayuan lepas ni. :)

kasihredha said...

amin...semoga chik na menjadi tetamu Allah :)

Rozita said...

Rezeki jangan ditolak...dah orang bagi, ambik je kann chik na.

Yan said...

INSYALLAH..

Nida said...

Untungnya zaman sekarang ni kan.. tu pun ada yang tak bersyukur...hmmmm

Ibuhani said...

Haji Faiz n Hajjah Sufia! Sesuatu yg bukan mustahil.....smoga kita semua akan menjd tetamu Allah SWT!

Hamizah said...

sy dah daftar last year..
kalau nk cepat amik pakej la cepat je xpyh berebut..

Chik Na said...

OneSimpleMother: Nanti boleh la try buat rayuan, pernah jugak K.Ina try tanya tabung haji pasal rayuan, depa suruh k.ina bersabar, belum 40 tahun katanya...he he he..priority untuk warga emas. Maybe boleh buat alasan nak teman ibubapa yg dah warga emas.

Chik Na said...

kasihredha: Terima doakan Chik Na...amin

Chik Na said...

Rozita: betul tu rezeki jangan ditolak

Chik Na said...

Yan: kalau boleh dengan izinnya Chik Na berazam nak pergi umrah dulu :)

Chik Na said...

Ibuhani: amin...chik na pun doakan ibuhani akan jadi tetamu allah jugak suatu hari nanti :D

Chik Na said...

Nida: Syukur sangat atas keperihatinan kerajaan..

Chik Na said...

Hamizah: betul tu kalau tak nak tunggu lama sangat... boleh pergi dengan khidmat pakej yg lebih mahal sedikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates