Ads 468x60px

Labels

Tuesday, November 22, 2011

- Dinner Pizza Domino

 Assalamualaikum..wth,

Malam ni kami sekeluarga makan Domino Pizza je..sebab kat rumah kekurangan bahan mentah. Nak p market kereta chik na ada problem lain plak masa mengharung banjir kilat hari ahad lepas. Bukan problem besar, cuma small technical problem tapi chik na malas nak keluar ke  global amity dengan cuaca yg asyik hujan hujan ni... macam nak tunggu En.Zaidi balik hujung bulan ni je, biar dia tolong settlekan. Lagipun hari jumaat ni insyaalah ashu dah habis exam, so dia akan balik sini so boleh la guna kereta dia or boleh kluar dengan kereta Arri bila dia balik kerja :)

Hari ni 1st time, Chik Na buat order thru online, selalunya call je 1300-888-333 or singgah je kat kedai domino berhampiran. Bila register online dapat kupon online 1 regular pizza free..Yang seronok, bila order online kita boleh track pizza yg diorder...

Nampak line merah kat bahagian "baking" tu... maknanya pizza yg Chik Na sedang dibakar

 ni sedang dimasukkan ke dlm kotak

packing

 preparing for deliver

 tak sampai 5 min after delivering status..pizza da sampai kat umah Chik Na :D...dekat je kedai domino tu ngan rumah Chik Na

 2 regular pizza, chocolate lava cake, onion ring and roasted chicken drumet :D

Alhamdulillah, kenyang sudah dengan rezeki yg di kurniakan Allah hari ini :D

9 comments:

OneSimpleMother said...

kat sini sokmo lambat hantar kak ina. kdg sampai sejam. tapi x kisah sgt sebab diorg akan tepon setiap kali lmbt. :)

Ibuhani said...

x pernah tahu pun leh oerder domino online....hehehe....sbb slalunya gi beli terus jer kat kedai domino kajang tu!

Chik Na said...

OneSimpleMother: biarpun lambat ada gak servis penghantaran..itu yg penting :D

Chik Na said...

ibuhani: chik na pun baru tau semalam, masa nak check special deal kat internet, instead domino ada khidmat bayar debit dr akaun

Kakzakie said...

Tempat kakak kalau Domino terdekat pun jauh so selalunya kalau nak delivery ke rumah terpaksa order pizza huts.

Nieda said...

Best sekali sekala tutup dapur

Rozita said...

Best gak sekali sekala cam ni kann.. order online jer, terus makanan sampai ke rumah. Tak payah nak keluar rumah.

Teratak Hami said...

Up-to-date sungguh !!! Sampai boleh tengok "process" tu online. Saya tak pernah order online. Calling2 jek.

Leez M. Saaid said...

wow sedapnya...dah lama i tak makan dominos. Ok,...nak makan next week.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates