Ads 468x60px

Labels

Wednesday, June 1, 2011

- Wordless Wednesday # 2


12 comments:

Cikgu Nurin said...

Cik Na, tgk kat mana? akak bru nk bw anak tgk besday dia Jumaat ni...

Chik Na said...

Cikgu Nurin: Tgk kat KLCC, kebetualan ada seat untuk yang 3D punya..sangat seronok citer tu..anak-anak enjoy so much

Lia said...

wahh bestnya anak2 akak pdt tgk movie.. mak aii besarnya air tu ye.. hehee

Chik Na said...

Lia: bekas air tu..ada 2 bahagian... bawah tuk air, atas tu tuk popcorn :)

sayangsayangibu said...

HUHUHU..TERPEDAYA TADI, INGAT KAN BESAR TUI BEKAS AIR TU ;P

TeacherAzimah said...

Best tak movie ni cik na? Habis budak2 pun kena pki spek beso tu la sbb 3d kan?...ingat nak jgk bwk nak pi tgk

Chik Na said...

sayangsayangibu: chik na pun mulanya ingat bekas air je..rupa-rupanya bekas popcorn sekali :D

Chik Na said...

teacherAzimah: ha ah..budak-budak kena pakai spek 3D jugak laa.. kalu tak pakai, gambar nampak blur.. tapi ada gak movie ni yg tak 3D..citernya sangat menarik..

kasihredha said...

menarik ni...tambah menarik lagi bekas air tu :)

eynda said...

Tengah berangan nak bawak anak2 pi tengok movie...hannah tu tak pernah tengok movie seumur hidup hihi...

Lady of Leisure said...

haah la bekas air tu menarik. nak jugak hehe..

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates