Ads 468x60px

Labels

Tuesday, June 28, 2011

- Macam macam gaya Faiz

Sejak dua tiga minggu ni telinga Chik Na dah penat dengar anakanda Faiz main recorder tak kira siang, malam or pagi-pagi buta. Ada je masa terluang mesti dia praktis main recodernya. Dia sibuk praktis main recorder untuk upacara pembukaan sukan tahunan sekolah SKBK S1 nanti. 

Masa awal tahun hari tu dia telah terpilih untuk masuk Kelab Muzik sekolahnya. Kalau ikutkan untuk ko-kurikulum kelab, Faiz memilih untuk menyertai Kelab Sains tetapi disebabkan terpilih untuk ke Kelab Muzik so terpaksa la Faiz drop untuk Kelab Sains tu. Mulanya Chik Na tak berapa berkenan dia masuk Kelab Muzik sebab takut dia terpengaruh untuk bermain muzik berlebih-lebihan...tapi bila pikir balik, Chik Na allowed je sebab ianya hanya sekadar hiburan saja .... dan mungkin dangan cara tu Faiz dapat release stress belajarnya.

Jom,  layan gambar macam-macam gaya Faiz berlatih meniup recodernya.




5 comments:

kasihredha said...

ni misti baru balik sekolah agama nih...balik2 terus tiup recorder ye

Nadiah Sidek said...

nadiah pernah gak main recorder masa sekolah rendah dulu. ada lagi kat rumah (kat malaysia) tapi tak ingat dah note2 tu semua :p

Chik Na said...

kasihredha: ha ah ..pantang ada masa terluang

Chik Na said...

Nadiah: Kalu tak silap, kat msia ni, recorder adalah alat muzik yang mesti belajar masa waktu muzik :)

Lia said...

wahh... ada bakat terpendam faiz ni akak... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates