Ads 468x60px

Labels

Wednesday, June 29, 2011

- Wordless Wednesday # 4


15 comments:

Teratak Hami said...

Memang jeles tengok !!! Pakai baja apa ni??

kakcik said...

Geram tengok cili tu walaupun kakcik tak kuat makan pedas. Sungguh subur. :)

Lia said...

byknya cabai tu..

Bionic women said...

suburnya....jimat duit camnikan???
hehehe...jeles ler

zarin said...

bestnyaaa

kasihredha said...

komen pun kena wordless gak ke chik na?...hihi
cantiknya cili..pakai baja apa?

Mummy Chubby said...

arghh!! jelesnye...pokok lada Mummy xbape nak menjadi la.ritu mcm dh nak mati pastu idup smula.dah xtau nak rawat cane lagi...sum advise pleaseee... :(

siti murni said...

cili padi ke cili burung ni chik na...?tengok macam cili burung, pendek saiz nye ni. buat sambal sedap..perah asam limau...fuhhh...

Uncle Lee said...

Hello Cik Na, I love your chilies. They're beautiful.....
Boleh buat sambal belachan with it? Pedas ke tidak?
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

Chik Na said...

teratak hami: tak sure baja apa..bab-bab berkebun ni air tangan suami yang menjadi

Kakcik:tak pedas mana pun..

Chik Na said...

Lia: :)

Bionic Women : memang jimat..now ni misi kami nak tanam keperluan dapur je.. seronok bila dah dapat hasilnya. Last month kami harvest sawi organik..

Chik Na said...

kasihredha: suami kata bagi baja kasih sayang :D

Chik Na said...

Mummy : tak pandai nak advice... masa chik na tanam pun tak berapa menjadi..dah nak mati tapi bila hubby balik dok msia hari tu hidup dan subur balik... ni tgh suspen takut mati balik sbb hubby dah dekat 2 bln takde kat msia..balik weekend sekali sekali dia tak sempat tgk tanaman dia :)

Chik Na said...

siti : ha ah cili burung tapi macam tak pedas lansung...

Chik Na said...

Uncle Lee: tak berapa pedas la... tak buat sambal belacan pun..my brother penyet-penyet makan dgn nasi je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates