Ads 468x60px

Labels

Monday, May 16, 2011

- Selamat Hari Guru

Dah sebulan lebih Chik Na menghilangkan diri yea... tup-tup menjelma kembali. Lately agak sibuk dengan urusan rumahtangga yang tak pernah habis :-D. Ditambah pula encik suami masih lagi berada di rumah. Bukannya dia tak bagi Chik Na berblog tapi kesibukkan ke-sana, ke sini dengan encik suami membuatkan masa Chik Na terbatas untuk berblog....

Anyway, dikesempatan  yang ada ini Chik Na ingin mengucapkan "Selamat Hari Guru" buat rakan blogger yang bergelar "Cikgu".


* Tengah tersenyum mengenangkan zaman persekolahan yang penuh kenangan kegembiraan ... miss the old days so much...

6 comments:

kakcik said...

Kakcik pernah dimarahi guru di dalam kelas di hadapan kawan2 - tapi, memang salah kakcik sendiri pun! :)

kasihredha said...

lama tak dengar khabar dari cikna...

terkenang zaman sekolah dulu :)

siti murni said...

akhirnya ada jugak entri dari chik na...
hehe...

selamat hari guru jugak..

A D I A said...

salam cuti umum cikna :) husband masih ada dirumah? dia kerja mana? offshore kah?

Chik Na said...

kakcik: ni mesti nakal zaman sekolah dolu-dolu

kasihredha: seronokkan kenang zaman sekolah

Chik Na said...

siti: bz mengalahkan PM :)

ADIA: hubby freelance engineer ... baru jap tadi balik dari hantar dia kat KLIA, dah start kerja balik after 5 month dok rumah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates