Ads 468x60px

Labels

Wednesday, April 13, 2011

- A Doctor in The House

Suka sangat gambar cover buku A Doctor In The House ni :D
Dah lama simpan hasrat nak beli buku by negarawan kebanggaan Chik Na ni, Tun Dr. Mahathir Mohamad tapi disebabkan lately jarang merewang kat shopping mall maka hasrat nak membelinya tak tercapai. Masa 1st week keluar tu ada gak tanya kat "Kedai Buku Popular" kat JJ near our house tapi masa tu takde stok.

Semalam, after having lunch with a fren kat Saba Cyberjaya, Chik Na singgah MPH Alamanda semata-mata nak beli buku ni tapi punyalah frust sebab kat MPH pun tak ada stok juga, padahal buku ni diterbitkan oleh MPH Publishing... staff MPH kata buku ni macam goreng pisang panas. Memang patut pun laris, buku pasal Perdana Menteri kebanggaan rakyat Malaysia. Disebabkan Chik Na nak jugak beli buku by Dr. M ni, on the way balik rumah singgah pula Kedai Buku Popular, kat JJ. Haa..ha ha..ada pun buku " A Doctor In The House". Yang bestnya as a member to Popular Book Store ni, Chik Na dapat discount 20%... jimatlah RM 20... banyak tuh boleh belanja anak-anak makan :D. Harga asal buku ni RM 100

Tak sabar nak baca buku setebal 809 mukasurat ni... he he he bukan main semangat lagi bunyi nak baca buku ni tapi dari ptg smlm beli hingga ke saat ni, Chik Na masih belum start baca pun lagi... semangat je yang lebih... hik hik hik .

ps: Alahai streamyx Chik Na down lagi pagi ni, nasib baik ada broadband tapi signalnya tak berapa ok jugak..tapi boleh lah.

11 comments:

Diyana said...

saya dah beli last month.sampai hari ni,baru baca 7 chapter.[sambil2 buka kamus oxford].haha. menarik sungguh....byk rahsia che det ,paling best part kisah che det dan hasmah masa zaman2 bercinta dulu! so sweet!;)

*sehari lps saya beli, saya terserempak dgn che det n datin siti hasmah kat kenduri kahwin di kedah..huhu. sepantas kilat balik amik buku,minta che det sign..;)

Diyana said...

anyway chik na..salam perkenalan..dan sudi2la join telekung jersey GA kite..;)

http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/03/telekung-jersey-ga.html

zarin said...

ish dah beli ye? i masih tk sempat lg nk membeli belah ;-)

kakcik said...

Takpe Chik Na... dah ada tu, boleh pelan2 baca. :)

nur easy said...

singgah sini.. wah bestnya dh dpt beli. ada cari tp masih xjumpa..hope masih ada lg la ;)

alyyani said...

wah kak, dah ada. sy ntah la. takut tak terbaca. tp teringin sgt. 1 fine day mesti miliki jugak. suka jugak cover buku tu. rasa sgt dekat dgn kita pemimpin ni kan. nanti share apa yg menarik ye kak. tu la kak, kat alamanda sold out. dlm care4 ada jual. x pasti ada ke tak.

siti murni said...

Alaaaa...chik na dah beli...huhu..jealousnya...kat sini pun sama chik na..banyak outlet popular cakap dah abis...memang laris..hebat Tun Dr. M..:)

yanyatie said...

Wah..Tun Dr Mahathir ini Idola akaklah...sangat2 suka

Lady of Leisure said...

same lah kita chikna.. baru jugak beli buku ni.. :)

norlie said...

salam ziarah

Cikgu Nurin said...

Belum sempat baca lagi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates