Ads 468x60px

Labels

Sunday, May 31, 2009

- Aktivity cuti Sekolah : main water color


Hari ni Sufia sibuk nak main water color lagi, smlm dia dah lukis guna water color tapi mamanya malas nak guide so biar je dia lukis ntah ape-ape sorang sorang dia. Faiz lak semalam asyik dok buat origami. Hari ni mamanya rajin sikit nak guide Faiz & Sufia melukis guna water colour.

Memandang takut tertumpah water colour or semak kat dalam rumah, kami bentangkan tikar dan buat lukisan kat porch depan rumah. Sufia ni memang suka buat lukisan sejak dia dia join class art and craft kat Q-dees. Banyak dah lukisan sufia dah jadi mural kat dinding rumah kami.

Faiz & Sufia kat porch buat lukisan

Hasil kreativiti Faiz, dia kata cikgu ajar kat sekolah.


Bendera Malaysia ni Sufia yang color.

Sufia punya. Lukisan ni tiup ngan straw

Sufia yang color lukisan "keluargaku" ni.

Bila gambar kete can ni mestilah Faiz yang lukis.

Faiz punya lagi

Yang ni pun Faiz punya. Beria-ia dia tiup guna straw.

Terpaksa suruh Faiz & Sufia stop melukis sbb nak kena pergi kenduri kesyukuran kat rumah Uncle di Wangsa Maju.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates