Ads 468x60px

Labels

Saturday, May 30, 2009

Ayah Ri bagi Selipar Rumah

Jap tadi my brother yang tinggal sama ngan kami, Ayah Ri bagi selipar untuk pakai dalam rumah kat Faiz and Sufia. Seronok sangat anak-anak.

Sebenarnya malam sebelumnya Ayah Ri dah beli selipar ni, gambar Sin Chan & Minnie mouse tapi bila ukur kaki they all, just betul betul ngam ngan kaki they all. Memandangkan they all ni cepat besar, Ayah Ri decide nak tukar. Nasib masa try tu they all dah tido kalau mesti tak mau tukar sebab selipar Sin Chan & Minnie Mouse tu cute sangat.

Ni selipar Sufia

Yang ni pulak selipar untuk Faiz

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates