Ads 468x60px

Labels

Friday, May 29, 2009

Hepi BeSdaY FaiZ

Semalam kami celebrate besday Faiz yang ke - 8. Faiz dapat hadiah jam BEN- 10 dari Ayah Ri, Pencil case Transformer dari Batrisya dan Memo Pad & Pen dari Aidil. Mama and abahnya belum decide nak bagi hadiah apa ... ingat nak bagi duit untuk saving je sebab mainan rasanya Faiz dah ade macam macam benda.

Sebelum celebrate besday kat umah, jemput Faiz kat sekolah then bawa dia & Sufia pergi A&W..saje je nak buat Faiz rasa special pada hari lahir dia.. dah la abah takde nak celebrate bersama.


Kek besday beli kat Jusco je and a bit small sebab dah janji ngan Faiz, the real celebration will be masa balik KB cuti sekolah nanti. Dia nak kek BEN 10 secret recipe.





2 comments:

cik mas said...

hepi 8th besday faiz.. smoga jadi anak yang soleh.. :) cuti skolah balik kg ke kak ina?

Arissa Beading Glory said...

Tima kasih Cik Lyn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates