Ads 468x60px

Labels

Saturday, May 23, 2009

- Dah Kena Tinggal ....

Semalam hantar hubby kat airport around 12 o'clock. Flight hubby ke Damascus pukul 2 pagi transit melalui Dubai sebab takde direct flight ke sana so terpaksa la hubby naik Emirates. Actualy boleh jugak naik Kuwait, Etihad or Qatar Airline tapi flight depa tu takde tiap tiap hari ke KL, hubby kata nanti bila nak balik nak kena balik hari yang specific je.

Masa kat kaunter Emirates Faiz and Sufia cbuk tanya bila lagi kita nak naik kapalterbang Emirates. Anak anak suka naik flight ni sebab nanti dapat toys and alat tulis. Lagipun bila naik Emirates, online movie and games untuk kanak kanak ade beratus-ratus. Tuu la bila travel naik Emirates selalunya Faiz jarang tido sbb asyik main game or tgk movie. Meal untuk kanak kanak pun very fancy untuk menarik budak budak makan.

Around pukul 9 pagi, hubby sms dah sampai Dubai. Kena tunggu flight ke Damascus dalam 7 jam. Dalam around pukul 10 mlm lak hubby sms dah sampai airport Damascus and dlm 11 mlm selamat sampai ke hotel. Alhamdulillah my hubby dah selamat smapai ke destinasinya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates