Ads 468x60px

Labels

Wednesday, March 25, 2009

- Bangkok 22 Mac 2009: Last day

On the last day kami decide tak pergi mana mana pun sementara tunggu our flight dalam pukul 4 ptg. Tapi very early in the morning tu, around 4 o'clock, my mum, brother and uncle pergi shopping kat pasar borang. Macam macam mamatuk belikan barang untuk cucunya, spec mata RM1, seluar dalam faiz and sufia, sedozen RM 14; stoking sekolah faiz, sedozen RM 16; pin rambut, 6 pasang, gelang mainan, getah rambut dan macam macam lagi.



Ni pulak gambar masa lunch yang kedai near hotel. Tomyamnya memang besttttt.






Ni pulak gambar kat airport bangkok. Semuanya pakai baju baru beli kat Bangkok.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates