Ads 468x60px

Labels

Tuesday, March 24, 2009

- Bangkok 19 Mac 2009




Sungai ni sebenarnya kat tepi hotel yang kami duduk. Boat yang dalam gambar ni adalah boat tambang, salah satu pengangkutan awam kat Thailand. Kata uncle naik boat ni lagi cepat nak pergi ke mana -mana. Boat ni sebenarnya macam LRT jugak, ader stesyen stesyen yang ia akan berhenti. Bezanya cuma ia pengangkutan air instead of darat. Anak anak seronok naik boat ni sebab lain dari yang lain.




Gambar kat atas ni diambil dari dalam tut-tut. Tut-tut ni macam beca rosa tiga la. Kalu nak tahu kami naik 6 orang dalam satu tuk-tuk...



Gambar ni pulak kat depan salah satu exclusive shopping complex. Sebenarnya dalam shopping complex ni ader under water yang terbesar di Asia Tenggara.




Ni gambar yang diambil dalam under water tu... tengok betapa besarnya ketam kat dalam aquarium tu. Badannya sebesar kepala manusia. Hidupan kat dlm Underwater world ni agak unik la jugak compare tu Underwater World kat Langkawi & kat Shanghai yang pernah kami pergi.

After pergi Underwater world kami pergi shopping. My younger brother shopping sakan, pening my mum mengeluarkan wang. Rambang mata, rasa semuanya nak beli. Syurga membeli belah la katakan. Faiz dapat baju Ben 10, 3 helai and Sufia dapat gown princess 3 helai jugak. Buy some shirt to my hubby gak. Yea la... kena la beli buah tangan kat hubby, dia kan "funder" cuti cuti Bangkok ni.. terima kasih abang ..mmmmmuah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates